kesport.hu

Újabb NB I-es csapat skalpját gyűjtötte be a KTE Duna Aszfalt

Az Eger elleni meccs után és a Baja elleni, hétvégi bajnoki előtt kedden is pályára lépett a KTE Duna Aszfalt együttese, amely az élvonalbeli Jászberény csapatát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban.

Kicsit kijátszhatták magukat a kecskeméti srácok a negyvenpontos egri győzelem során, mert álmosan kezdték a kedd délutáni találkozót, igaz, ezúttal NB I-es ellenfél várt rájuk a Messzi István Sportcsarnokban. Az első osztály hatodik helyén álló jászberényiek azonban hiába szerezték meg a vezetést a mérkőzés elején, a szünetben már a hazaiaknál volt az előny (23-14). A második negyedben is kicsit kapkodónak tűnt a kecskemétiek játéka, így nem volt meglepetés, hogy három perccel a félidő vége előtt egyenlített a Jászberény, amely azonban nem tudott élni a lelki fölénnyel, a fordítás nem jött össze. Sőt, a három minutum és persze egy, az utolsó percben elengedett KTE-tripla 39-35-ös hazai vezetést eredményezett a nagyszünetben.

A harmadik játékrész elején a hangulat is felparázslott: a vendégek könyököseit és kemény odacsapásait – minden joggal – nem értékelték a hazai drukkerek, akik nem általlottak ezt hangos szóval is kifejezni. Miután mindenki lenyugodott, az elsőhöz hasonló negyedet produkáltak a csapatok, ami azt jelentette, hogy tizenhárom pontos előnyt tudhatott magáénak a Kecskemét (61-48). Az utolsó felvonásban sem sokat változott a játék képe, az öt légióst soraiban tudó Jászberény ugyan nem adta fel, ám a lelkesedés kevés volt a kecskemétiek ellen, akik 73-67-re nyerték az edzőmeccset.

KTE Duna Aszfalt – Top Security Jászberény 73-67 (23-14, 16-21, 22-13, 11-19)
felkészülési mérkőzés
Kecskemét, 2012. 10. 30., 17.20
Messzi István Sportcsarnok, 100 néző

KTE Duna Aszfalt: Wittmann 24/12, Mészáros 2, Dénes 3, Hegedűs 12/9, Karahodzic 6, Pavlovics 11/9, Pongó Ma. 7, Gruda 6, Pongó Má. 2., Kovács -, Kopasz -.

Szakmai igazgató: Sztojan Ivkovics

12 hozzászólás

 1. Kriszti

  2012. október 30. kedd at 20:08

  Mi tagadás, ebbe én is benne voltam, már mint ami a kecskeméti drukkerekről szól….de könyörgöm…edző meccsen ilyen brutál mód játszani??
  Jászberény…ehh…
  Horti Bálint pedig szégyelhetné magát! Itt játszott ő is Kecskeméten, de kötve hiszem, hogy ezt a stílust innen vitte volna át….

 2. ferujoe

  2012. október 30. kedd at 21:31

  Ivkovicsnak egy nagy-nagy fekete pont,,,,,,
  Ivkovics magát intelligens embernek tartja magát, és én is.De.Azért ö se teheti meg, hogy magából kikelve ráordibáljon egy kecskeméti szurkolóra.Neki ehhez nincs joga.Ha valami nem tetszik normálisan is lehetett volna ezt közölni.Mit képzel.Remélem olvassa ezt a beírást, vagy a tudomására jut, és megtalálja az alkalmat, hogy bocsánatot kérjen az érintettől.

 3. james

  2012. október 30. kedd at 21:52

  ferujoe!
  mi volt ez a rákiabálósdi?

 4. ferujoe

  2012. október 30. kedd at 21:57

  A jászberényiek durván játszottak a mérkőzésen.Ennek a nézőtéren többen is hangot adtak.A “B” középből egy törzsszurkoló is beszólt egy Horti jobb könyökös után, joggal.Erre Ivkovics hátrafordulva eltorzult arccal rákiabált a “B” középre.Hogy mit arra már nem emlékszem, de itt most nincs is jelentősége.A hangnem volt felháborító.

 5. redmiller

  2012. október 30. kedd at 23:36

  No, már nélkülem is balhé van??? :)))
  Egyébként meg felesleges ezzel foglalkozni! A Mester egy egyéniség, ez van. :)

 6. Kriszti

  2012. október 31. szerda at 07:59

  No igen…
  Ezen én is elgondolkodtam a meccs után, hogy vajon ez így korrekt volt?
  Az, hogy a játékosokat és a bírókat nyilvánosan alázza, nem mondom, hogy rendben van, de arra még azt mondom, hogy bele fér…De ez így eléggé inkorrekt volt.

 7. KecskemetiZONA

  2012. október 31. szerda at 09:39

  Mik derülnek ki, “redmiller” nélkül is léteznek kosárlabda mérkőzések.

  Egy egyéniség mindig, mindent és mindenkit kézben akar tartani, van aki ezt elfogadja, akad aki nem, embere válogatja. A hangsúlynak ettől még a csapat szereplésén kell lennie. Ennyit a történethez. Foglalkozni pedig kell vele, talán többet is mint a “szürke egerekkel, mert az ilyen beállítottságúak igénylik a megkülönböztetett figyelmet.

 8. gizike

  2012. október 31. szerda at 15:41

  A kosárlabda csapat történésein, hírein, annak tálalásán/prezentálásán és a hozzászólásokon én fájdalmamban csak mosolyogni tudok………………!

  Több száz (ezer) néző, arrogancia, helyenként ……………….

 9. Kriszti

  2012. október 31. szerda at 15:49

  KecskemétiZona az utolsó mondatod nem igazán értettem.
  Kifejtenéd, kérlek?

 10. KecskemetiZONA

  2012. október 31. szerda at 17:05

  Kriszti!

  Csak ismételni tudom magam. Aki öltözői ózont szippantott már magába az tudja, hogy az egyéniségek mindig különleges bánásmódot igényeltek, nekik mindig többet tűrtek el mint a “vízhordóknak”, de cserében velük szemben nagyobbak az elvárások. Ha “redmiller” minősítése igaz, akkor vonatkozik ez a férfi kosarasok szakmai igazgatójára, azaz “Mesterére” is. Gondolom produkcióijaival nem önmagát szórakoztatja, mert nincs bekattanva. Ellenkezőleg, foglalkozni kell show-jával, mert a publikum reakcióit türelmetlenül várja, hiszen ez az élete, na meg a nem kis összeget áldozó szurkolótábor is azt szereti, ha a parketten történik valami. Nem kell rosszindulatot feltételezni. Ha a történetem nem bizonyulna igaznak, az már komolyabb probléma lenne. Ezért inkább maradnék a látvány-elemnél, ferujoe pedig a fekete pontnál és a bocsánat kérés elvárásánál. Javaslom, ezúttal ne akarjunk igazságot tenni, bízzuk ezt az “ügyet” a lelkiismeretre.

 11. Kriszti

  2012. október 31. szerda at 17:18

  Értem, köszönöm!

 12. tökös

  2012. október 31. szerda at 18:33

  Egyesek mit képzelnek? Bekiabáltok A játéktérre egy edzőmeccset zavarva??? gondolkozzatok már gyerekek.Istenített MESTERÜNK már a következő bajnokikra formálná a csapatot,ti meg okoskodtok,kiabáltok zavarjátok az egész csapatot! Ez felháboritó és tarthatatlan !!!! Kérjetek bocsánatot a csapattól,és vegyetek visza mert még miattatok nem nyerjük meg a bajnokságot( jön egy gyanús öt meccses zakó sorozat.majd kínos sajtó tájékoztató)és a következő idényben is maradunk a második vonalba!!!Tehát mindent bele ….Kecskemétiek vagyunk,sportszerűen szurkolunk…….a folytatást meg ismeritek :)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..