kesport.hu

KTE KK: Együttműködés a Decathlonnal – három fiatal kapott kétéves szerződést

Szerdán este 17 órától rendhagyó módon nem a Messzi István Sportcsarnok adott otthont a “Kosarazzunk együtt!” gyermekkosár programnak, hanem a kecskeméti Decathlon sportáruház. Az eseményt sajtótájékoztató is kísérte, ahol bejelentették három fiatal KTE Duna Aszfalt játékos kétéves szerződését is.

A sajtótájékoztatót Cserhalmi Zsolt, a kecskeméti Decathlon igazgatója nyitotta, majd átadta a szót Béres Tímeának, aki a “Kosarazzunk együtt!” gyerekprogram megálmodója, s főszervezője. Az Euroliga- és Ronchetti kupagyőztes, valamint streetball-világbajnok, nyolcszoros magyar, egyszeres francia és cseh bajnok kosárlabda kiválóság elmondta, hogy a program nagyon sikeres, egyre több gyermek ismerkedik meg a kosárlabdával, s idén már az MKOSZ által kiírt Kenguru Kupán is megmérettetik magukat a legügyesebb gyerekekkel.

Ezt követően Pósfai Gábor, a Decathlon magyarországi ügyvezető igazgatója ünnepélyesen bejelentette, hogy a sportáruház a program mellé áll, s a következő egy évben tárgyeszközökkel segítik a szakemberek és a gyerekek munkáját. A megállapodást Sörös Jenő, a KTE Duna Aszfalt ügyvezetője és Pósfai Gábor, a Decathlon Magyarország ügyvezetője ünnepélyesen, a nyilvánosság előtt írta alá.

Ezzel még nem ért véget a sajtótájékoztató, maradtak bőven izgalmak. A tulajdonosok nevében dr. Homoki Tamás a lila-fehérek három kiválóságát, Pongó Martint, Pongó Mátét és Mészáros Mátét szólította. A három fiatal kétéves szerződést kapott a KTE Duna Aszfalttól, így 2014-ig elkötelezték magukat a hírös városi együttes felé.

A végén nyereményjátékra invitálták a lila-fehér szimpatizánsokat. Cserhalmi Zsolt áruház igazgató emlékeztette a jelenlévőket Kovács Barnabás extrém távoli hármasára, mellyel 100 pont fölé sikerült menni a Hódmezővásárhely ellen. Az a hely, ahonnan a fiatal játékos elengedte a trojkát, ezentúl Decathlon pontként fog szerepelni, s ekörül fog zajlani a játék is. Minden hazai meccsen három néző próbálkozhat egy-egy alkalommal betalálni az ominózus helyről, ha sikerül neki, akkor megnyeri a felajánlott egy darab, 300.000 forint értékű mountain bike-ot. A játék addig megy, míg valamelyik hazai meccsen, valaki be nem talált a Decathlon pontról a gyűrűbe!

Hogy ne tegyék túlságosan magasra a lécet, lesz még a versenyzőknek egy-egy lehetősége közvetlen a hármason kívülről is, aki onnan eredményes, 5000 forintos Decathlon vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb. A játékra minden hazai meccs előtt a ktekosar@gmail.com, vagy a kecskemet@decathlon.com címen lehet regisztrálni. A próbálkozókat a találkozók szünetében sorolják majd ki.

Végezetül, de nem utolsó sorban Béres Tímea edzést vezényelt a KTE Duna Aszfalt játékosaival a kicsiknek, melyen ezúttal is szép számmal jelentek meg – számolt be a ktekosar.hu.

2 hozzászólás

  1. james

    2012. október 31. szerda at 21:56

    Köszöntünk a Pongó-Pongó szigeten!

  2. KecskemetiZONA

    2012. november 1. csütörtök at 10:28

    Csak gratulálni lehet a “Kosarazzunk együtt” gyermekprogram bonyolítójának és segítőinek. Az Ujhidy Tobor /asztalitenisz/ és a Béres Tímea féle /kosárlabda/ foglalkozások azt bizonyítják, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben is lehet utánpótlást növelni, csak a szülőket és gyerekeket érdekeltté kell tenni. Kellő motiváció esetén ezek a fiatalok egyszerre akár több edző foglalkozásain is részt vesznek.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..