kesport.hu

Megyei rangadót játszik szombaton a KTE Duna Aszfalt

A fiatalabbak már nem emlékezhetnek rá, hogy mekkora presztízsmeccsnek számított hajdanán egy Kecskemét – Baja összecsapás. Ha szerencsénk van, akkor most szombaton a Messzi István Sportcsarnokban szemtanúi lehetünk újra egy igazi parázs derbinek, hiszen a Bajai Bácska FKE-t látja vendégül a KTE Duna Aszfalt férfi kosárcsapata.

Az Egert múlt héten magabiztosan verte Sztojan Ivkovics gárdája, így már csak két hibátlan csapat maradt a NB I/B Keleti-csoportjában. A másik száz százalékos együttes a Bajai Bácska FKE, akik szintén az élvonalba vágynak, lett is volna erre lehetőségük több módon is korábban, ám végül nem vállalták a megmérettetést az első osztályban.

A lila-fehéreknél minden ok megvan a bizakodásra, hiszen eddigi bajnoki meccseiken egyik csapat sem tudta megszorongatni őket igazán. Ettől függetlenül nem becsülhetik le a Baját, hiszen olyan ponterős, jó fizikumú kosarasok teszik ki a keretet, mint Mándity, Ágfalvi, vagy éppen Hosszú. Nem panaszkodhatnak persze a KTE Duna Aszfalt szurkolói sem, hiszen kiváló játékosok vannak a hazai csapatban is, közülük három fiatal épp a szerdai napon kapott kétéves szerződést a klubtól, így a Pongó fivérek és Mészáros Máté is 2014-ig a hírös városban pattogtatja a lasztit.

A szombaton 17 órakor kezdődő megyei derbi a KTE Duna Aszfalt vezetőségének köszönhetően ingyenes lesz!

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2012. november 2. péntek at 07:53

    A nagy átalakulási hercehurcában az utánpótlásra ható hozadékról eddig mélyen hallgattunk, pedig ott is zajlanak az események. A felnőttekkel az U23-as bajnokcsapatunk is egyet visszalépett az NBI. B Keleti csoportjába. Az egri vereségük arra késztet, hogy az illetékestől megkérdezzem, a sikeres korosztályunkban, ebben az idényben mire számíthatunk?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..