kesport.hu

Újabb sportlétesítmény veszi fel a kecskeméti olimpiai bronzérmes nevét

A GAMF sportcsarnoka után a jövőben Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai karának tornaterme is Szemerey Andorné Törös Olga nevét viseli. A 98 éves olimpiai bronzérmes tornász is jelen lesz a faültetéssel egybekötött évadó ünnepségen november 8-án a Kaszap utcában.

A Kecskeméti Főiskola GAMF karának 2009 áprilisában átadott sportcsarnoka Szemerey Andorné Törös Olga nevét viseli 2011 májusa óta. Az 1936-os berlini olimpián bronzérmet szerző magyar tornászcsapat tagjáról most egy újabb sportlétesítményt neveznek el, méghozzá a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai karának tornatermét, amely a Kaszap utca 6-14. szám alatt található.

A faültetéssel egybekötött névadó ünnepséget november 8-án 11 óra 30 perctől rendezik. A Kecskeméti Olimpiai Barátok Bóbis Gyula Körének szervezésében megvalósuló programon a névadó táblát dr. Steklács János, a Tanítóképző Kar dékánja avatja majd fel.

Az eseményre – amelyen jelen lesz a 98 éves, életműdíjas Szemerey Andorné Törös Olga is – minden érdeklődőt szeretettel várnak. A hivatalos meghívó pdf formátumban innen tölthető le.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..