kesport.hu

Ivkovics menedzsernek sem lenne utolsó

Csak a nyáron érkezett Magyarországra, ám már az élvonal egyik legjobb centereként emlegetik Filip Barovicsot. A majd’ 21 pontot átlagoló montenegrói játékos Sztojan Ivkovics tanácsára szerződött a Sopron együtteséhez.

Úgy tűnik, nemcsak a montenegrói válogatotton, de egyúttal a Sopron csapatán is segített Sztojan Ivkovics, mikor a dél-szláv országban vállalt munkát. A kecskeméti szakmai igazgató májusban csatlakozott Luka Pavicsevics válogatottjához, és elég jó munkát végezhettek barátjával, hiszen veretlenül jutottak ki a kontinensbajnokságra. Ivkovics a montenegrói keretben találkozott a soproniak magasemberével, aki az ő tanácsára igazolt a hűség városába.

– Tagja voltam idén a montenegrói válogatottnak, ahol Sztojan Ivkovics volt az egyik edző. Ő azt javasolta, hogy Sopron egy kiváló hely lenne számomra ahhoz, hogy javuljon a játékom, és bizonyítsak – nyilatkozott a bb1.hu-nak a 206 centis center, aki úgy tűnik eléggé bevált: a bajnokságban negyedik helyen tanyázó Sopronban közel dupla-duplát (20.6 pont, 9.67 lepattanó) átlagolt az eddigi fordulók alatt.

5 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2012. november 29. csütörtök at 16:58

  Akivel ennyit foglalkoznak tuti, hogy nagy ember lesz.

 2. ferujoe

  2012. november 29. csütörtök at 17:25

  minimum 2 méter

 3. KecskemetiZONA

  2012. november 29. csütörtök at 19:02

  ferujoe!

  208-ról ennyire összement?

  A baon interjú után érdekesnek találom a napi horoszkópját.

  Tehát: “Túlságosan sok negatív érzést halmozott fel mostanra magában. Ha gyakorta facsarja nátha az orrát, köhög, és kapar a torka, az talán attól is van, hogy valamit még mindig képtelen kimondani pedig ki kellene.”

 4. ferujoe

  2012. november 29. csütörtök at 19:43

  Azért írtam, hogy minimum, mert pontosan nem tudtam.Én 206-ra tippeltem volna.Összemenésre nem céloztam a beíráskor.

 5. KecskemetiZONA

  2012. november 30. péntek at 06:45

  Csak egy hangulatoldó hozzászólás volt. Nem jött be.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..