kesport.hu

Sztojan Ivkovics szerepe nem változik a Szolnoki Olajnál

A kedd esti Szolnoki Olaj KK – Lami-Véd Körmend EuroChallenge mérkőzésen egy szurkolói kiírás reagált a napokban történt edzőváltásra. „Ha Ivkovics jön, mi megyünk!” – állt a transzparensen. Mint ismert, Ivkovics a KTE-ben betöltött szakmai igazgatói posztja mellett a Szolnok együttesének is segít, ő az ABA Liga kapcsolattartója. A bb1.hu megkérdezte mit szól a drukkerek reakciójához.

– Kecskeméten élő szerződésem van a klubbal, mindemellett a szolnoki kosárlabda klubnál betöltött feladatköröm sem fog változni. Sok egyéb fontos feladat vár rám. Pór Péterrel kapcsolatban pedig annyit tudok mondani, hogy viszonyunk mindig is baráti volt és az is marad. Mind a pályán kívül, mind azon belül. Remélem, hogy ez nem fog változni, de ezt már tőle kell megkérdezni. Én azt hiszem eddig is egy csónakban eveztünk és ezután is ezt fogjuk tenni – mondta Ivkovics.

– Sztojannal a kapcsolatunk annak ellenére nem változott, hogy már nem én vagyok a felnőtt csapat edzője – kezdte Pór Péter. – Csapatként dolgozunk együtt az Olajnál, s ennek a csapatnak tagja Sztojan Ivkovics is. A mi kettőnk viszonya igen régi, szakmailag és emberileg is jól megértjük egymást. Kiválóan tudtunk együtt dolgozni a válogatottnál is, s most a klubnál is. Mivel az Olajnál profi klubhoz méltóan a vezetőség egyedülálló feltételeket biztosít a nyugodt munkához, így mindenkinek adott a feladata. Mindketten azért dolgozunk legjobb tudásunk szerint, hogy a csapat kilábaljon a mostani hullámvölgyből, s meg tudjon felelni a szezon elején megfogalmazott céloknak.

10 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2012. december 6. csütörtök at 16:07

  Nálunk más módi járja: Ha Ivkovics megy, mi is megyünk, skandálná a Messzi harsonája.

  Lenne egy korszakalkotó javaslatom, mivel a hírös városban megértőbb emberek élnek a költségvetési összeget át kellene talicskázni Kecskemétre.

 2. portas

  2012. december 6. csütörtök at 21:52

  Úgy nevetséges az egész ahogy van. A kecskeméti edző akármilyen posztot tölt be egy másik csapatnál a másik megélhetési edző meg keményen dolgozik annak a csapatnak a sikeréért ahonnét éppen most rúgták ki. A szurkolók meg majd megmondják a tulajdonosnak, hogy nem lehet az edző. A vezetők akik erősen elszámolták a tényleges erejét a csapatnak egy meggyengült kerettel belezavarták az övéiket egy eleve reménytelen kettős nemzetközi szereplésbe.
  Éljen a nagy önzetlen , megbonthatatlan barátság és klub hűség.
  Mindjárt elsírom magam annyira szép.

 3. KecskemetiZONA

  2012. december 7. péntek at 09:18

  Mindenki megnyugodhat, Ivkovics marad Kecskeméten és építi tovább a nemzetközi porondon életképes csapatot.

  A Szolnok követendő példa, probléma csak abból adódhat ha a nemzetközi szereplésük szalmaláng életű lesz.

  Mi is akkor cselekedtünk volna helyesen, ha utánpótlás bajnokcsapatunkat hosszabb távon megmérejük külföldön.

 4. portas

  2012. december 7. péntek at 11:41

  Miféle nemzetközi szereplésről beszélünk? Ha jól vagyok tájékozódva jelenleg éppen a másod osztályban vitézkedünk. Bár lehet , hogy csak én nem tudok a másod osztályú csapatok nemzetközi szereplésének lehetőségéről.
  Járjunk már a földön! Elöször is nyerjük meg a bajnokságot . Azután termtsük meg az első osztályban az első nyolcba kerülésének anyagi fedezetét. Később az első négybe kerülést majd a nemzetközi szereplést is meg lehet célozni. Csak az a lényeg , hogy az álmok és a lehetőségek mindig arányban maradjanak. Lásd kézilabda.

 5. KecskemetiZONA

  2012. december 7. péntek at 12:32

  Pontosan ahogy írtad, csak én gyors liftbe szálltam.

 6. tökös

  2012. december 7. péntek at 21:45

  Nemzetközi szint mi…az élvonalra sincs elég !!! A transzparens mögött meg ha nem vennétek észre csak kecskemétiek állnak ! Igy rögzítjük Stolét a hírös városba :)

 7. KecskemetiZONA

  2012. december 8. szombat at 12:27

  Tökös ez a szöveg, csakhogy Kecskeméten a hasonló tacepao mögött vérbeli szolnokiak szurkoltak. Ivkovicsnak rögzítő csavarra nincs szüksége, mint kijelentette Kecskemét hosszabb távra van betervezve. Hazai földön valószínűleg olyan sok lehetőség közül sem válogathatna. Így kénytelen lesz elmaradt és újdonsült ígéreteit betartani, csapatunkat az országos négybe vezetni majd a nemzetközi porondra kijuttatni. A megvalósítást kívánom neki.

  az “élvonalra sincs elég!!!” nekem ez az infó a magabiztos nyilatkozatok után újnak tűnik. Kezdem kapisgálni, hogy az első osztályú csapatok elleni edzőmérkőzések miért szünetelnek. Talán csak nem maradunk jövőre is a másodikban?

 8. tökös

  2012. december 8. szombat at 17:07

  hi Zona..nem tudom hogy csak neked nem tűnt e fel az elöző hsz..-om végén az az izé?
  poénban azért mesze a honlap színvonala felett jár :) Azt meg hogy nem volt elég az élvonalhoz nem jövőre értettem hanem az idei szezonra ! No ezen matekozzál …Az edző meccsek a kialakult piros riasztás,extrém hóhelyzet ,ill. a hólapát hiány miatt maradnak el,De azt is mesélik hogy a tisztitóban összemosták a mezeket,hatalmas helyrehozhatatlan káosz.A tavalyiban meg még edző mérközést se lehet tartani…most szereztek a hétvégére az országos mez ellátóból ( OME ) új mezeket.Már csak remélni tudjuk hogy azok már szép piros – fehérek lesznek.

 9. KecskemetiZONA

  2012. december 8. szombat at 20:33

  hahó töki. Az “izé”-t vettem, remélem a leírt színvonal feletti poén az is marad, akkor együtt nevethetünk az egészen.

  Csakhogy az utóbbi időben annyi mindent olvastam, hallottam, amely a kosarasokra is kihat, hogy azt sem tudom mit kell komolyra venni. Nincs hozzá tapasztalatom, mert Kecskemét sportjában a mai mélységek soha nem léteztek.

  Bocs, majd igyekszem.

  A piros – fehérben egyetértünk.

 10. tökös

  2012. december 8. szombat at 20:47

  Hát igen ezt osztom .Vannak kiket tényleg Sem mélység ,sem magasság nem rettent !!!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..