kesport.hu

Még három meccs vár idén a KTE Duna Aszfalt kosarasaira

Szombaton 18 órától az Óbudai Kaszásokat látja vendégül a Messzi István Sportcsarnokban a KTE Duna Aszfalt, de utána még két kemény derbi vár az Ivkovics-legénységre karácsonyig.

Két bajnoki és egy Hepp Kupa meccs vár még a KTE Duna Aszfalt kosarasaira az idei évben. Szombaton az Óbudai Kaszások ellen veszik fel a küzdelmet hazai környezetben 18 órától a pontvadászatban.

Szerdán a Hepp Kupában menetelhet a négyes döntőbe az együttes, az Eger csapatát fogadja a Messzi István Sportcsarnokban a lila-fehér alakulat 18 órától. A fináléba jutás esetén a csapat vezetősége mindenképp beadja a pályázatot a rendezésre, hogy Kecskeméten, vagy közelében tovább népszerűsítsék a kosárlabdát, s persze a gárdát.

Némi változás az eredeti kiíráshoz képest, hogy a Mezőberény ellen aranyvasárnap játszik majd az Ivkovics-alakulat, december 23-án 17 órától.

– Fontos három mérkőzés vár még ránk, természetesen mindegyiken nyerni akarunk, száz százalékosan szeretnénk zárni az őszt – kezdte Sztojan Ivkovics szakmai igazgató a csapat hivatalos honlapjának. – Wittmann dereka kicsit rakoncátlankodik, de reményeink szerint szombaton tud már játszani a Kaszások ellen. A Hepp Kupában továbbra is a győzelem a cél, ebben nagy segítség lehet, ha mi kapjuk a rendezés jogát. Idei utolsó meccsünket december 23-án fogjuk lejátszani. Nem véletlen az időpontválasztás, ezt a hetet “arany hétnek” kereszteltük, s a kosárlabda jegyében szeretnénk közösen ünnepelni a sportág szerelmeseivel, játékosokkal, szakemberekkel és vezetőkkel. Mindhárom hátra lévő meccsünkre várunk mindenkit nagy szeretettel a sportcsarnokba!

2 hozzászólás

  1. KecskemetiZONA

    2012. december 14. péntek at 10:45

    Most nagyon lassan és kínosan telnek a rideg napok, jöhetne már a derűsebb nyári meleg. Így könnyebb lesz elviselni, ha a beharangozott programokkal tartanak bennünket ébren, és edzésben.

  2. redmiller

    2012. december 14. péntek at 19:06

    Ezekkel a változtattatásokkal csak egy a baj, a szurkolók életét teszik nehezebbé… Így, aki hét mindennapján dolgozhat, hiába szervezi meg, hogy a meccs napon eltudjon menni, ha közben az megváltozik….

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..