kesport.hu

Egyéni és csapat párbajtőr bajnokságon jártak a KRVSE versenyzői

December 14-16. között Budapesten, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok vívóterme adott otthont a 2012 évi Felnőtt egyéni és csapat párbajtőr vívó magyar bajnokságnak, melyen Kecskemétet csak a Kecskeméti Repülő és Vívó Sport Egyesület versenyzői képviselték.

Női párbajtőrben a megint betegségből épp csak felépülő Hajdú Kitti lépett pástra és bár nagyon szoros asszókat vívott győzelmet begyűjteni nem volt ereje így a 66. helyen végzett.

Férfi párbajtőrben a jelenleg a Szegedi Egyetem hallgatójaként az SZTE Vívó Klubot erősítő Nagy Zsolt valamint Schwaiger Csaba, Katona Patrik és Almási Balázs küzdött a helyezésekért.
Erős csoportokban csak Zsoltnak és Csabának sikerült asszót nyernie, de csak Zsoltnak volt elég a továbbjutáshoz. Zsoltnak sikerült megvernie egy BVSC-és vívót a későbbi 8-ik helyezett diósgyőri Sütő Dávidot és az Amerikából éppen csak hazaérkezett pécsi Peterdi Andrást is. Az egyenes kieséses táblán a 64 közé jutásért egy fiatal öttusázót vert magabiztos fölénnyel, de a 32 közé jutásban a BVSC kiválósága Hamar Balázs akadályozta mag így az 54-ik helyen végzett.
Schwaiger Csaba 97, Katona Patrik 112. Almási Balázs a 116-ik helyen végzett.

Vasárnap a csapatversenyen a KRVSE Nagy Zsolt, Schwaiger Csaba, Katona Patrik és Almási Balázs összeállítású csapata két győzelem és egy vereség begyűjtéséval a 17-ik helyet szerezte meg.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..