kesport.hu

A Hepp Kupa négyes döntőjébe juthat szerdán a KTE Duna Aszfalt

Szerdán este 18 órától a Hepp Kupában fogadja a KTE Duna Aszfalt az EKF Eger együttesét. A tét nem más, mint a négyes döntőbe való jutás.

Korábban a bajnokságban már találkozott a két együttes, akkor az Eger otthonában 40 pontos, magabiztos győzelmet aratott a pontvadászatban eddig száz százalékos lila-fehér alakulat.

A szerdán 18 órakor kezdődő Hepp Kupa meccsen sem várnak mást a KTE Duna Aszfalt drukkerei, újabb kecskeméti sikernek szeretnének tapsolni a Messzi István Sportcsarnokban.

Győzelem esetén a négyes döntőbe jut a hírös városi együttes, melynek sorsolása januárban lesz esedékes.  Mint korábban azt már Sztojan Ivkovics nyilatkozta, sikeres kvalifikáció után megpróbálják a rendezés jogát is megszerezni, hogy népszerűsíteni tudják a kosárlabdát, s természetesen a KTE Duna Aszfaltot.

 

(ktekosar.hu)

10 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2012. december 18. kedd at 20:16

  Ezekkel a népszerűsítési dologgal nincs semmi gondom. A fene egye meg, mégis van hiányérzetem, mert a régi sztárjainkkal senki nem törődik. A fiatalok már azt sem tudják, ki volt Sahin-Tóth, Beóka, Kovács Tomi, Szabó Ferike, Csikai, Felföldi vagy Farkas “bébi”. Márpedig aki a múltját nem becsüli nagyobb eredményre biztos nem számíthat. Erre karácsonykor, nálam méregnek számító kisüstit iszom.

 2. ferujoe

  2012. december 18. kedd at 21:13

  Az általad felsorolt emberek se törik nagyon magukat, hogy jelenlétükkel népszerűsítsék a kecskeméti kosárlabdát.

 3. ferujoe

  2012. december 18. kedd at 21:14

  a létező szó kimaradt

 4. dragon

  2012. december 18. kedd at 23:57

  Akkor szerinted zona, a vezetoseg monnyon le?most ma utca hosszal vezetsz red elott a forum bohoca versenyen.
  Hajra Lilak!!

 5. KecskemetiZONA

  2012. december 19. szerda at 14:45

  Na majd meglátjuk. Mindenesetre utánpótlás nevelésben ifj Tóth Viktor kiszállása után volt tíz év kimaradásunk. Remélem az Ivkovics teamnek lesz annyi ereje, hogy a Kecskeméten oly népszerű sportágat az alapoktól felépítse.

  ferujoe!

  Ha kidobnának, Te törnéd magad? Nem vagyunk egyformák, szerinted így helyes, nekem meg más a szemléletem.

  dragon!

  Megmondtam már személyesen is, hogy kedvellek, a népszerűsítést is köszönöm, csak arra kérlek olvasd át többször mielőtt az “Ott van már?” szövegre kattintasz. Ne kelljen már a mentorom miatt szégyenkeznem.

  Remélem annyi úszástudás rád ragadt már, hogy nem fulladsz a vízbe?

  Hallom Kecskemétnek a hétvégi MVLSZ elnökválasztás nem jött be, a megválasztott elnök azt sem tudja merre van az új hírös városi fedett. Szép kilátásoknak nézünk elébe.

  Képességed felhasználhattad volna, hogy támaszodat az országos elnökségbe menedzseljed. Sajna a soha vissza nem térő alkalmat elszalasztottad, helyette magadat hoztad helyzetbe. De hát tudjuk mennyire önzetlen ember vagy.

  A férfi kosárlabda vezetősége pedig ne mondjon le, és Te is maradj a megszokott helyeden, ennyit Kecskemét vizes sportja megérdemel.

  Nem Te intézted véletlen, hogy a rend őrei vízmegvonásban részesüljenek. Nem lesz ez így jó, mert tüdőkapacitásuk csökken, és a futóbajnokságon a pandúrok helyett a rablók kerülnek előnybe.

 6. keru

  2012. december 19. szerda at 15:09

  Zona!

  Valóban jól látod a vezetőség eme témában hibázott. Lehet hogy nem is ismeri Őket. Viszont Tégrd ismer biztos, hiszen Te vagy itt a legjobb szakember a városban mindensportok terén!!! Szerintem biztos meghívnának és lehet hogy még kerékpározhatnál is körbe körbe a szünetben mint egy igazi főbohóc!!Persze ha bedobod egészpályáról a labdát gyűrűbe(Bár ez szerintem megsem kottyanna neked, hisz sport polihisztor vagy)

 7. KecskemetiZONA

  2012. december 19. szerda at 16:17

  keru!

  Jól látod a dolgokat, csak azt nem értem mi írásod mondanivalója. Nem bántottam senkit csak érzést nyilvánítottam, úgy látszik nyilam érző szívbe talált.

  Ezt a szakemberséget párszor már megvitattuk, de úgy tűnik, akadnak akik ezt a fegyvert dühükben folyamatosan rám szegezik. Ne adjuk fel, beszélgessünk kicsit, hátha valami értelmes sül ki. De ha csak a Sanyi bácsi, “NEPPER” meg mit tudom én ki gyalázása lesz a téma, rám ne számíts. Abban dragonhoz és hasonló kaliberű társaihoz fordulj. A Zóna az mehet.

  Esetleg ha – mint gyanítom – az utánpótlás nevelése hozott izgalomba, az nem az én gondolatom, mint ahogy Te a bohóc titulust dragontól, én a tíz év kihagyást egy helyi neves szakembertől kölcsönöztem. Azt is tudom, Szabó Laci, Kovács Geri és a többi, mennyit dolgozott, de igazából az a helyzet, erre a reakcióra számítottam és reméltem, hogy ezáltal az előbb megpendített és a felsorolásból kimaradt, elfeledett edzők nevei is nyilvánosságra kerülnek. Az is bizonyításra kerül, mennyi tehetséget neveltek, akik nem tudni hol és miért kallódnak. Segíteni próbáltam, ha már az illetők az önmenedzselés területén, valamilyen okból kifolyólag vacillálnak. Az árát megkaptam, a hibámat és átkot büszkén vállalom. Talán egyszer, egy nyugodt pillanatban, a témát jobban kibonthatjuk.

  Előfordult már, hogy az általam, félpályáról eldobott labda a gyűrűbe véletlenül bele pottyant.

 8. keru

  2012. december 20. csütörtök at 08:59

  Zona

  Sajnos én nem ismerem annyira a régi viszonyokat, az általad említett neveket, edzőket. Én csak azt kérdezném kire,kikre gondoltál mikor írtad hogy több kecskeméti tehetség elkallódott? Tudtommal az utóbbi években szinte mindig bajnok volt avmelyik up csapatunk és a felnőttben szinte csak fiatalok játszanak.Wittmannékat leszámítva.
  Ugy látom tervszerű munka folyik a klubbnál, de cáfolj meg ha te jobban tudod és nem így van!

 9. keru

  2012. december 20. csütörtök at 09:01

  Azt még elfelejtette mondani abban egyetértek veled hogy az up edzők egyáltalán nincsenek managelve, pedig minden elismerést megérdemelnének.

 10. KecskemetiZONA

  2012. december 20. csütörtök at 15:41

  keru!

  Akceptálom, hogy mindent velem akarsz kimondatni, amihez az érintetteknek nincs mersze, hogy aztán szebbnél-szebb magyar szavakkal illessetek. Szerintem várjuk meg, szólaljon meg néhány más tudor is. Listázni én biztos nem fogok.

  Örülök, abban közös nevezőre jutottunk, hogy a klubnál szakmailag minden rendben van. Legalábbis a látszat azt mutatja, hogy ugrásra kész az Ivkovics Kosárlabda Akadémia, ahol fiúk és lányok is pattogtatnak. De akkor milyen szerepet tölt be a sportiskola? Látod, mindent azért én sem tudok. Te biztosan felvilágosítasz, hiszen ez nem régi téma.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..