kesport.hu

Három NB I-es csapat figyelt fel Burgosra, az ETO már lépett is

A Kecskeméten szereplő Rafael Burgos ügynöke megerősítette a pepsifoci.hu korábbi információját, amely szerint a Győri ETO-nál merült fel a támadó neve. Oskar Olsen egy salvadori lapnak elmondta, a zöld-fehérek tudomása szerint a futballista játékjogát birtokló Riedet is megkeresték már, de rajtuk kívül is két NB I-es gárda figyelt fel a csatárra. A menedzser hozzátette, a Bundesliga II-ből és a norvég élvonalból is mutatkozik érdeklődés Burgos iránt.

A Ried kölcsönjátékosaként szerepelt Kecskeméten az ősszel Rafael Burgos, és a támadó az idény második felére igen jó formába lendült. A lila-fehérek mestere, Horváth Ferenc arról beszélt, legszívesebben elrejtené a salvadorit az érdeklődők elől, honlapunk pedig arról számolt be, Pintér Attilának tetszett meg nagyon a légiós játéka – írja a pepsifoci.hu.

Az egyik salvadori focioldal megkeresésére Oskar Olsen, a csatár ügynöke beszélt védence helyzetéről.

– Nagyon jól sikerültek a dolgai. Stabil kezdő, az edző bízik benne. Felkeltette néhány csapat érdeklődését, de nem lehet tudni, hogy januárban válthat-e, természetesen ez az ajánlatoktól függ – kezdte a menedzser.

Az ügynök elmondása szerint az OTP Bank Ligából három csapatnál téma a labdarúgó esetleges szerződtetése. Olsen megerősítette korábbi információnkat, amely szerint a Rába partján merült fel a futballista neve, és további részletekbe is belement.

– A Győri ETO a legkomolyabb érdeklődő, tudomásom szerint az illetékeseik már fel is vették a kapcsolatot a Rieddel a játékos ügyében. Emellett egy Bundesliga II-ben szereplő alakulat is megkereste a Riedet egy esetleges kölcsönvétel vagy végleges megvásárlás kapcsán. Két norvég első ligás csapat megfigyelője látta a Ferencváros elleni meccset, amelyen betalált, gólpasszt adott és rúgott egy kapufát is. Burgos jövőjének kulcsa az SV Ried, nagyon sok múlik azon, hogy az osztrákoknak mik a tervei – fogalmazott.

24 hozzászólás

 1. 124

  2012. december 17. hétfő at 12:52

  Ez,a mi formánk! Ebből se lesz pénze a KTE-nek.

 2. FAN

  2012. december 17. hétfő at 12:54

  Basszus… Nálunk mért van az, hogy csak januárban kezdünk el vásárolgatni? Ünnepek előtt soha nem csinálunk semmit.

 3. KecskemetiZONA

  2012. december 17. hétfő at 13:11

  Nekünk kész csapatunk van, azt az egy-két posztot meg az új évben, a kirúgottak árából majd betöltjük valahogy.

 4. gego007

  2012. december 17. hétfő at 13:45

  Lehet a tavaszra még marad, de utána nem lesz esélyünk megtartani. sajnos :-(

 5. magilla

  2012. december 17. hétfő at 14:03

  Csak azt nem értem, hogy mi értelme van az ilyen bizonytalan “riogatásoknak”?
  Miért nem lehet az ilyen híreket akkor közölni, ha már konkrét információkkal rendelkezik valaki?
  Yannicknak és Foxinak hány “tuti ajánlata” volt?
  Bori hányszor volt próbajátékon?…stb
  Én azt mondom, nagyon-nagyon az elején vagyunk még az átigazolásoknak!!
  Burgos meg azért jött ide, mert az anyacsapatban nem kapott helyet!
  Szerintem Ő sem akar újra a kispadra kerülni, már pedig az itt felvetődött csapatoknál nem kapna annyi lehetőséget, mint nálunk!

 6. ferujoe

  2012. december 17. hétfő at 14:33

  A hír, az hír.Azt le kell közölni.Valaki foglalkozik vele, valaki nem.
  Régi közmondás- “kis pénz, kis foci……..
  A kecskeméti szurkolók ne bizzanak addig jó szereplésben, jó eredményben, amíg ennyi a költségvetésünk.Majd ha legalább duplája lesz, akkor lehet álmodozni.Addig kijöhet rövid távon egy-két jó eredmény, de hosszú távon – egy idényen keresztül ez a pénz kevés.Azon ne csodálkozzunk, hogy a jobbjainkat elakarják vinni, persze több fizetség igéretével.Az erősebb kutya b.szik elvén. az ETO-val se lehetünk versenyben.
  Itt lehet a kommentelőknek sopánkodni, hogy ne már meg stb. de ez a tényeken nem fog változtatni.
  Burgos ez évben a Kecskemétnek kölcsön lett adva.Év végéig marad.A Pintér itt mondhat bármit.Élő szerződés van.Év végén pedig az osztrák eldönti mit csinál vele.Azé lesz aki a több pénzt adja, vagy megtartják maguknak.

 7. gego007

  2012. december 17. hétfő at 14:40

  Nyáron jött 1 évre. Akkor az év végén nem kell mennie, maradhat tavaszra.

 8. portas

  2012. december 17. hétfő at 15:21

  Egy kölcsönadási szerződésben bele szokták fogalmazni, hogy a kölcsönadó mikor és milyen feltételekkel hívhatja vissza a kölcsön adott játékost. A kölcsön adónak azért jó ez az üzlet, mert megszabadul a náluk nem játszó játékos munkabérétől , míg a kölcsönvevő nagyobb vásárlási pénz nélkül jut egy számára megfelelő játékoshoz. Persze a kölcsönadó általában nem hülye és a szerződésben belefoglalja, hogy a játékos visszahívható. Sokszor láttuk már. hogy egy sérülés, jelentős forma javulás ( Gyurcsó ) vagy kedvező eladási lehetőség esetén visszahívnak egy játékost. A lényeg az, hogy a kölcsön vevőnek igencsak korlátozottak a lehetőségei. Így aztán a napnál világosabb, hogy Burgosból a KTE biztosan nem fog pénzt csinálni és ez nem a vezetők tehetetlensége.

 9. gego007

  2012. december 17. hétfő at 15:39

  Burgos bérét a Reid fizeti, úgyhogy bármi lehet abban a szerződésben sajnos.

 10. dorba

  2012. december 17. hétfő at 15:51

  gego007
  Ezen azért csodálkoznék!

 11. KecskemetiZONA

  2012. december 17. hétfő at 16:28

  Miért, Lencsét nem a Videoton fizette?

  Nézzük, hogyan állunk: Borszéki /Antal/- Sós /Koszó/, Póti, Varga, Mohl – Ramos, Vaskó /Patvaros/ – Litsingi, Szavics, Forró – Salami /Pekár/. Én Bertus helyében nem mozdulnék ki, hanem felmérném, hol a hiba bennem,/ ha nem tuja majd mi megmondjuk/, kijavítanám és beverekedném magam a csapatba. Fél évi gürcölést megérne. Ez már tizenhat, melyhez pár kallódót lehetne hozni, a többi üres státuszt helyiekkel tölteném be.

 12. gego007

  2012. december 17. hétfő at 16:45

  dorba
  Sallói István hozzátette, a salvadori válogatott létszámfelettivé vált az SV Reidnél, de egyelőre kölcsönbe érkezik a lila-fehérekhez, ráadásul a játékos költségeit az osztrák élvonalbeli klub állja.

 13. FAN

  2012. december 17. hétfő at 16:59

  gego007.

  Maximum az ideutazás költségét állta a Reid. Gondolkozz már… :DD milyen világban élsz te?
  Itt egy példa: Van egy TV-d, ami fölösleges, ezért kölcsön adod a haverodnak. Te fizetnéd ezek után a TV által elhasznált áramot? :DD

 14. ata

  2012. december 17. hétfő at 17:01

  Simán elképzelhető, hogy az osztrákok fizetik a fizuját, ha nem is az egészet, de egy bizonyos részét igen.

 15. müllerpapa

  2012. december 17. hétfő at 17:35

  ZONA !
  Gyagyussal és a Királlyal nem is számolsz ??
  Ami aggasztó,hogy kevés az igazi befejező csatár !

 16. gego007

  2012. december 17. hétfő at 17:51

  Fan.
  Miért is nem lehet, hogy ők fizetik? Mert ha ott ülne náluk a kispadon akkor nem kapna fizetést? Elvileg létszám feletti lett ott, kölcsönadták, hogy játszon, képben legyen. Látod fel is figyeltek rá és vszinű csak nött az értéke nálunk. ezt hívják játékospolitikának. meg egyébként is nem én találtam ki, hanem idéztem a Sallói nyilatkozatát. keresd vissza ha akarod. Mint ahogy a Zona is mondta, a Lencsét se mi fizettük, hanem a Videoton.

 17. magilla

  2012. december 17. hétfő at 18:02

  FAN
  Hidd el ebben a vitában gego007-nek van igaza!
  Tessék így szólt a riport Burgos idejöttével:
  “Sallói István hozzátette, a salvadori válogatott létszámfelettivé vált az SV Reidnél, de egyelőre kölcsönbe érkezik a lila-fehérekhez, ráadásul a játékos költségeit az osztrák élvonalbeli klub állja. “

 18. KecskemetiZONA

  2012. december 17. hétfő at 18:04

  müllerpapa!

  Istenem, kit hagytam ki?

  Gyagyussal én számolnék, csak hát olvastam, hogy megy, ezért nem vettem be a buliba.

 19. balogárpi

  2012. december 17. hétfő at 20:10

  Béla királyunk sincs már itt, Zona?!

 20. KecskemetiZONA

  2012. december 17. hétfő at 21:01

  Balogh Béla egy kulcsfigura, még hozzánk tartozik, de mint tapasztaltuk, válogatott játékos létére szívatják. Valószínűleg mert nyáron lejáró szerződését nem hosszabbította meg. Őt is Szivics Paksával, és más egyesületekkel hozták összefüggésbe. Aki tud fizet és elsőbbsége van, ha nem bármi lehet. Én sajnálnám ha menne, de nem Horváth-nak hívnak.

 21. Otter12

  2012. december 18. kedd at 10:13

  Már az első, lila mezben tett mozdulatai után kiszaladt a számon, hogy na, ez se sokáig fog nálunk játszani, mert villámgyorsan le fog csapni rá valamelyik nagy. És ez még csak nem is a formába lendülésekor volt, hanem az ősz elején, a sérülése előtt, amikor még nem ment neki így.

  Kár érte, a legjobb kvalitás jelenleg a keretben Ramos mellett.

 22. KecskemetiZONA

  2012. december 18. kedd at 17:02

  Kis kitérő.

  Nem hagyott nyugodni a korábban felvetődött Csori kérdés. Mit tehet ilyenkor egy izgága foci hívő, benyúl az archívumba és a labdarúgóval készített beszélgetést végighallgatja, és a döntő bizonyítékot a fórumozók elé tárja.

  A történet, csak ínyenceknek.

  A rendszerváltás hajdanán, amikor még a KSC-RSC volt a legény a városban, játszottak egy egy nagy gólarányú kecskeméti győzelemmel végződött focimeccset a széktóiban. A KSC-RSC – Mezőberény találkozónak több érdekessége is volt:

  A bombaformában játszó Csordás Csaba fejjel, lábbal ontotta a gólokat, gólpasszt adott, játékáért a szakvezetőtől tízes osztályzatot kapott.

  A bolyai gimi érettségi előtt álló talentuma, Némedi Norbi ezen a mérkőzésen mutatkozott be Losonczy László felnőtt csapatában.

  Losonczy mester a biztos vezetés birtokában további gólok szerzésére biztatta a fiúkat, amit ők 11 találattal honoráltak, míg az ellenfél csupán egyet akasztott a hálónkba. Ami azt bizonyítja, Szivics edzősége előtt is volt támadójáték a hírös városban.

  A fiatal játékosok beépítése sem úgy ment mint ma, hiszen Csori már 16 évesen lehetőséget kapott a Kiri, Lehota, Andriska, Bende Cs., Barna Csaba fémjelezte együttesben. Többre is vitték, mint a maiak.

  Végül, hogy a Csordás ügyre pontot tegyünk, itt van Csaba nyilatkozata:

  _ 1980-ban kerültem a KSC-be, a serdülőben kezdtem, utána az ifi csapatban játszottam, később a felnőttek között 16 évesen kaptam lehetőséget. Az idősebbek sokat segítettek. Hál Istennek, tudtam vele élni.

  Lehet, hogy a téli szünet alatt érdemes elmerengeni a megfontolandó gondolatokon.
  Nem csak a bombaigazolásokon kellene morfondírozni, hanem az utánpótlás képzést magas szintre emelni.

 23. magilla

  2012. december 18. kedd at 17:17

  KecskemetiZONA
  Nyugtass meg, hogy azért a Csori 3 évesen még nem volt kezdő, abban a KSC serdülőben!
  Én ugyanis mintha arra emlékeznék, hogy az öreg Csorival 1977. nyarán koccintottunk a kis Csori egészségére!

 24. KecskemetiZONA

  2012. december 18. kedd at 18:17

  magilla!

  Nyugodj meg, igyál egy kupicával a kontómra. Ami igaz az igaz, egy tízes becsúszhatott. Ahogy írtam, a rendszerváltás hajnalán Némedi Norbi édesapjának felügyelete alatt kergette a labdát a serdülő mit tudom én hanyadik együttesében. Így jó lesz?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..