kesport.hu

Sabáli szerint toronymagasan a KTE Duna Aszfalt az esélyes a végső győzelemre

Január 4-5-én Győrben rendezik a Hepp Kupa négyes döntőjét. A Final Fourba az MTK-Törökbálint, a Kecskemét, a MAFC és házigazda Győr-SZOL-Széchenyi Egyetem csapatai jutottak be. Az egyik pénteki elődöntőn a Győr és a MAFC gárdája csap össze, Sabáli Balázs, a fővárosiak vezetőedzője nehéz mérkőzésre számít, de a fináléba várja csapatát.

– Mint minden edző, én is azt várom, hogy a csapatom a döntőbe jusson, de ez nem lesz egyszerű számunkra – kezdte a szakember. – Idén egyszer már találkoztunk a Győrrel, hazai pályán sikerült őket legyőznünk. Úgy gondolom azonban, hogy ez nem jelent semmit, hiszen ez most egy egyszeri alkalom lesz és mindkét csapat célja a döntőbe kerülés, illetve ellenfelünk játszik majd hazai pályán. Nagyjából mindenki egészséges, teljes csapattal készülünk a hétvégére.

Mit vár a másik párharctól? Ki nyeri az MTK – Kecskemét elődöntőt?

– Ha reálisan nézzük, akkor a Kecskemét csapata kiemelkedik a B csoport mezőnyéből, és az MTK elleni párharcból is ők kerülnek ki szerintem győztesként. Úgy gondolom, hogy a Kecskemét a Hepp Kupa toronymagas esélyese – mondta a BB1.hu-nak Sabáli Balázs.

4 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2013. január 3. csütörtök at 12:09

  Ez biszti? Akkor ne is utazzunk Győrbe?

 2. KecskemetiZONA

  2013. január 3. csütörtök at 14:58

  Na jó, a NEOPLANRA úgyis kikerül a megtelt tábla.

  Izgalmasabbnak ígérkezik viszont, ha sor kerül rá, a debreceni Factum Sport kosarasai miképpen csempészik át az NBI-es jogokat Berettyóújfaluba vagy az első osztályú tagságért sóhajtozó Tiszaújvárosba. Vajon nekik sikerülhet?

 3. skorpio

  2013. január 3. csütörtök at 15:42

  Mi az, hogy ‘biszti’? Nyelvújítgatunk?

 4. KecskemetiZONA

  2013. január 3. csütörtök at 16:01

  Sokszor szándékosan, egy kis “zsargonnal” készülnek az ilyen csapdák. Nem titkolható az sem, előfordul, hogy a sötétség vagy a gyorsaság visz rá a helyírási hibákra. Az országos médiákban ennél nagyobbak is bőven vannak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..