kesport.hu

Forró Gyula szerint reális cél az első nyolcban való szereplés

Forró Gyula élvezte a pihenőt, de már nagyon várja a felkészülés kezdetét. 2013-ra első lépésben sérülésmentes munkát tűzött ki célként, csapat szinten pedig nagy bravúrral idén is az élbolyban végezhet véleménye szerint a KTE-Phoenix Mecano.

Hogy teltek az ünnepek számodra?

Nagyon jól, elsősorban a családdal. Több helyen is jártunk a rokonoknál, valamint barátnőmmel és a barátokkal töltöttem az ünnepeket.

Kaptatok egyéni felkészülési tervet is a szakmai stábtól, mit kell erről tudni?

Azt el is mondta Horváth Ferenc, hogy más jellegű felkészülést tervez az eddig megszokotthoz képest. Az egyéni munka pont azt a célt szolgálta, hogy erre felkészítsen minket. Azt hangsúlyozta is, hogy hosszútáv futásból kevesebb lesz, de akadt ilyen feladat is. Főleg a keringést és a tüdőt ez jól felpezsdíti az előttünk álló feladatokhoz, illetve a test és törzserősítő munka is volt.

Nyilván jólesett pihenni és kikapcsolódni, de várod már január 7-ét?

Várom természetesen, hiányoznak már az edzések és a napi munka, mert nagyon összerázódott ez a csapat az ősz végére, igazán jó egység alakult ki.

Milyen célokat tűztél ki magadnak 2013-ra, illetve mit vársz a csapattól?

Mindig rövidebb célokban gondolkodom, most az első az, hogy sérülésmentes felkészülést csinálhassak végig, arra már lehet építeni. Sok munkával először az első tízbe kell felzárkóznunk, de én optimista vagyok, szerintem képesek lehetünk a tavalyi eredményünket megismételni a végelszámolásnál, mert nagy különbségek nincsenek a csapatok között. Bravúrral, de elérhető az ötödik hely, az első nyolc viszont mindenképpen reális cél lehet.

(kecskemetite.hu)

19 hozzászólás

 1. fopeti

  2013. január 3. csütörtök at 14:54

  remélem egy sokkal jobb KTE-t látunk idén mint tavaly,mert az hogy elveszitettük az LK döntőt,és h lemaradtunk az EL-ről, komoly lelki súlyt helyezett mindenkire.
  de azt mondják:”Ami nem öl meg, az megerősit.”
  remelem igy lesz!
  sikeresebb 2013-at!
  Hajrá Gyuszi!Hajrá KTE!

 2. KecskemetiZONA

  2013. január 3. csütörtök at 15:36

  Végezhetnek a játékosok bármilyen pózban, kacifántosabbnál-kacifántosabb gyakorlatokat, hosszú, rövid távon, helyben ugrálva, fejen állva, ha az iram nem változik, maradnak ott ahol voltak. Korábban azt hittem, Gyula elnyűhetetlen, amikor lekéredzkedett kiderült, mégsem. Szerintem akkor oxigénbeosztási gondjai adódtak. Ezt is fel kell venni a tanulandó szótárba.

  Szokásomhoz híven egy jó példával szolgálok: Világklasszis, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kásás Tamás aki sportágában mindent díjat bezsebelt amit be lehet gyűjteni, még az első olimpiai arany megnyerése előtt úgy döntött, jó lesz az állóképességet növelni. Ennek érdekében a “tüdőpusztító” gyakorlatok iramát az élen haladókhoz igazította. Először majd belegebedt a munkába, végül azonban győzedelmeskedett a teste felett, a nagyobb iram ujjgyakorlat lett. A hozadékot éppen az előbb ecseteltem. Hát, ezt javaslom azoknak akik a fociban valami különleges eredményre vágynak. Nem nagy ügy. YOU CAN DO IT!!!

  A többit pedig a Magyar Labdarúgás Fóruma sportegészségügy, sportpszichológia szekcióülésén Görgényi István előadótól majd megtudakoljuk. Aki olimpiai aranyat csiholt ki az ausztrál vizes lányokból és ugyanott a foci válogatottat is pesztrálta.

 3. ata

  2013. január 3. csütörtök at 15:39

  Közben Szigetszentmiklósról igazoltunk egy korábbi újpesti labdarúgót.
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kecskemet-volt-ujpesti-kozeppalyassal-erositett-a-csapat-2204303

 4. fopeti

  2013. január 3. csütörtök at 15:54

  a francos franc!ő se ballábas!
  egyébként nem rossz ahoz képest h kp.

 5. KecskemetiZONA

  2013. január 3. csütörtök at 16:05

  Viszont mi jobb lábas gyors szélső játékosban szenvedünk hiányt.

 6. fopeti

  2013. január 3. csütörtök at 16:12

  nem baj h egy normális ballábas szélsőnk csak Forró van.Bertus elhúz innen,Litsingi inkább középcsatár.ezen kivűl Szavke,Varga,Farkas A.,és Mohl balos.

 7. fopeti

  2013. január 3. csütörtök at 16:17

  még vmi:a Fagyi kegyvesztett védője Grúz Tamás nagyon menni akar.furcsa érzésem van, sztem vagy ide, vagy Egérbe megy.

 8. CsakKecskemet

  2013. január 3. csütörtök at 16:18

  Balázs bal lábas és az egyik leggyorsabb játékos a magyar mezőnyben. Más kérdés, hogy Horváth kezei alatt 20 percet nem játszott összesen. Remélhetőleg ez változik.

  Erről a Hullám Attiláról nem mondanék véleményt, mert sajnos fogalmam sincs, hogy kicsoda. Ha tényleg ingyen jön, akkor egy próbát megér. (Ráadásul Horváth ismeri ezek szerint.)

 9. CsakKecskemet

  2013. január 3. csütörtök at 16:21

  kiegészítés: Litsingi jobb lábas.

  Grúz meg menjen nyugodtan Egerbe. Nulla az a játékos, favágónak elég ide Vaskó.

 10. fopeti

  2013. január 3. csütörtök at 16:25

  CsakKecskemét!
  nekem már akkor teljesült a kivánságom,amikor Varga Robi visszatért!ha Vaskó elhúzna a sunyiba,az jo lenne.az álom kategoria:ha Balogh Béla hosszabbitana.

 11. KecskemetiZONA

  2013. január 3. csütörtök at 16:31

  Legalább ebben is újítók leszünk. Elküldjük up válogatottjainkat, helyettük hozunk ingyen igazolható tapasztaltakat. A projekt úgyis az edző bőrére megy. Ő pedig nagy ígéreteket tett. Bízzunk benne. Max nálunk áll össze a Szigetszentmiklós NBI-es csapata.

 12. CsakKecskemet

  2013. január 3. csütörtök at 16:34

  Varga visszatérésének én is örülök, sokan és sokat kritizálják, szerintem alaptalanul. Nem hibázott annyit, mint amennyit fikázzák. Ha Béla hosszabbítana, az tényleg nagyon jó lenne, de én erre sajnos kevés esélyt látok. De az se lenne rossz, ha Gyagya visszanyerné a régi formáját. (Kérdés, hogy ilyen súlyos térdsérülés után ez lehetséges-e egyáltalán).
  Vaskó meg felőlem maradhat, feltéve, hogy nem kettő, hanem csak öt meccsenként kapunk róla egy gólt. Legalább az ellenfelek csatárait rettegésben tartja. Félnek, hogy eltöri a lábukat. :)

 13. CsakKecskemet

  2013. január 3. csütörtök at 16:38

  Zona:
  Amit Bertus az előző félévben játszott, azt szerintem bármelyik ingyen igazolható NB2-es játékos hozza. Nem akarom bántani, de nem a tehetségéhez mérten focizik. Rendre alibizett, amikor csereként lehetőséget kapott az NB1-ben és az NB3-as mezőnyből se tűnt ki. (Legalábbis azokon a meccseken, amelyeken kint voltam.)
  Persze jobb lenne, ha maradna és hozná a csúcsformáját.

 14. fopeti

  2013. január 3. csütörtök at 16:40

  nem lenne rossz egy egészséges rivalizálás,versenyhelyzet.Varga,Póti,Vaskó,Gyagya,Balogh belsővédők háboruját alakitaná.
  legalább nem kényelmesedne el egyik se.nem hiába akarnak Casillas nyakára vinni egy jó kapust.

 15. KecskemetiZONA

  2013. január 3. csütörtök at 16:49

  CsakKecskemet!

  Nem vagyok szerelmes egyik játékosba sem. Csak lököm a szöveget. Azt is elfogadom, hogy a mindenkori edző saját szája szerint alakítja ki a keretet. Addig nincs gond amíg az első osztályban szerepelünk. Ezek szerint nálunk ezen túl is ez lesz. A kecskeméti filozófia még várat magára. Ad hoc versenyzünk.

 16. CsakKecskemet

  2013. január 3. csütörtök at 16:56

  Nem is állítottam, hogy szerelmes lennél bárkibe. :) Azért Bertust írtam az utánpótlás játékosaink, mert őt kapták fel az utóbbi hetekben (szóba hozták sok csapattal).
  Egyébként azok az utánpótlás korú játékosok, akik bizonyítottak, rendszeresen játszanak, lásd: Patvaros, Pekár. Nem ismerem Horváth válogatási elveit, sem a kapcsolatát a játékosokkal, de szerintem Lalinak sincs más feladata, mint hogy odategye magát az edzésen és ha lehetőséghez jut, akkor bizonyítson élesben is… Legalábbis szerintem.

 17. KecskemetiZONA

  2013. január 3. csütörtök at 20:22

  Korábban én is valami hasonlót javasoltam.

 18. KecskemetiZONA

  2013. január 4. péntek at 15:36

  Itt nem percekről meg összesített eredményekről van szó, hanem arról, hogy az utánpótlás játékosaink nincsenek felépítve, kellően menedzselve. Ez pedig nem elsősorban a pénzen múlott. Szabó István utánpótlásedző korában beindult egy jó folyamat, csak aztán félbemaradt. Szabó elszerződött felnőtt edzőnek, Pongrácz doki visszahúzódott a klinikára, tehetséges fia elment az egyetemre…..ezzel vége lett a tudományos felkészítésnek. Ede még kicsit egyénileg képezgetett, csak aztán az ifitől ő is távozott. Tölgyesiről és Laliról hiányoznak az izomtömegek, na meg hogy valaki keményen fogja gyeplőiket, Pekár, Patvaros mentálisan alkalmas lenne, ott viszont más gondok adódnak. Talán még mindent helyre lehetne hozni, de arra az erőfeszítésre nem vállalkozik senki. Mindenki a könnyebb utat választja, olcsójánosokat igazolgatunk rendre. Miközben nagy célokat fogalmazunk, örülünk, hogy még az NBI-ben szerepel a nevünk. Ennyire egyszerű a képletünk.

 19. KecskemetiZONA

  2013. január 4. péntek at 15:39

  Melléböktem. Ez utóbbi írásom gondoljátok hozzá a Hullám vitához.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..