kesport.hu

Magabiztos győzelemmel menetelt a Hepp Kupa döntőjébe a KTE Duna Aszfalt

Minden negyedet megnyerve, közel negyven pontos különbséggel jutott a Hepp Kupa fináléjába a KTE Duna Aszfalt pénteken este Győrben.

A vártaknak megfelelően lila-fehér dominanciával indult a mérkőzés, melyre már egy tucatnyi lelkes kecskeméti szurkoló is ellátogatott. A győri egyetemi csarnokba jó hangulatot varázsolva tovább meneteltek a KTE Duna Aszfaltosok, Wittmann vezényletével hamar komoly előnyre tettek szert. A végén a fiataloké volt a szerep, ahogy azt korábban a szakmai igazgató is hangsúlyozta, s ők is nagyon szépen megoldották a feladatot, hiszen hozták a negyedet. A végén 106-67-re a hírös városiak nyertek, ezzel ők jutottak a szombaton 17 órakor kezdődő Hepp Kupa döntőjébe. Az ellenfelük a Győr – MAFC csata győztese lesz – írja a ktekosar.com.

Sztojan Ivkovics értékelése: – Készültünk erre a meccsre, fontos volt a győzelem. Ellenfelünk beállt zónázni, jól működtek ez ellen a kinti dobásaink. Végig kezünkben tartottuk a meccset, a végén fiatalok is megmutatták tehetségüket. Gratulálok a fiúknak, holnap is győzni szeretnénk!

További hír, hogy a szombaton 13 órakor induló szurkolói buszra még van pár hely, jelentkezni a ktekosar@gmail.com címen lehet.

MTK Törökbálint – KTE Duna Aszfalt 67-106 (13-19, 17-27, 18-36, 19-24)

KTE Duna Aszfalt: Pongó Ma. 5, Mészáros 11/3, Dénes 9/3, Wittmann 26/15, Bencze 4, Gruda 4, Hegedűs 14/12, Jakab 8/3, Kovács 1, Pavlovics 3/3, Pongó Má. 14/6, Karahodzics 7.

Szakmai igazgató: Sztojan Ivkovics

3 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2013. január 4. péntek at 20:36

  Ivkovics csapata már csak ilyen, a zónát is sikerül feltörnie. Sok sikert a döntőre.

 2. redmiller

  2013. január 4. péntek at 23:50

  Lélekölő meccs volt…. Nem a csapat, a sporik miatt!!!! 64 faulttal gyakorlatilag szét fújták a meccset… A megnyitó csak 35 percet csúszott emiatt (mondjuk 19.20 amúgy is vicces volt, mert reálisan 19:30 v. 35-re lett volna vége a meccsnek) A legszebb, hogy Mészáros azért kapott technikai a gyűrűn való csimpaszkodásért, mert nem akart ráesni a másikra, nehogy sérülés legyen! A vadbarom meg befújta!!! Senki nem hitt a szemének…

 3. KecskemetiZONA

  2013. január 5. szombat at 07:33

  Nem gondoltam, hogy a SPORT plusz legutóbbi számában, Arató Sándor volt röpis elnöktől származó eszmefuttatás ilyen hamar kecskeméti példával alá lesz támasztva.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..