kesport.hu

Hegedűs Gergely még legalább egy kört menne a Magyar Kupában

Végig vezetve, a döntőben 81-53-ra diadalmaskodva gyűjtötte be a Hepp-kupa első helyét a KTE Duna Aszfalt. A kecskeméti csapat erőcsatára, Hegedűs Gergely azt mondja, igaz a Magyar Kupában kicsit szerényebbek a terveik, de itt is szeretnének legalább még egy kört játszani.

– A Hepp-kupa megnyerése nem titkolt célunk volt. Azt egyébként a Final Fourban szereplő többi együttes edzője is elmondta, hogy a Kecskemét a toronymagas esélyese a tornának. Nagyon sok szurkolónk is elkísért minket, ami külön öröm volt és így szinte kötelező volt megnyerni a viadalt. A Jászberénnyel folytatjuk a Magyar Kupában, nem ismeretlen a két csapat egymásnak, hiszen ebben a szezonban játszottunk már jó pár edzőmeccset egymással. Igaz, ők azóta újabb erősítésre tettek szert. Így vagy úgy, de szeretnénk legalább még egy kört játszani a Magyar Kupában, az a célunk, hogy ott legyünk a legjobb 8 között – mondta Hegedűs a bb1.hu-nak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..