kesport.hu

Mindkét oldalon lesznek hiányzók a keddi Magyar Kupa összecsapáson

Toronymagas esélyesként a Kecskemét megnyerte a Hepp-Kupát és a csapat további tervei között szerepel az is, hogy legalább még egy kört menjen a Magyar Kupában. A Jászberény ellen nem csak a csapat készül, de a klub is, méghozzá azzal, hogy a szurkolóknak ingyenessé tették a belépést a Messzi István Sportcsarnokba.

Sztojan Ivkovics, a Kecskemét szakmai igazgatója: – Legutóbb novemberben találkoztunk egy edzőmeccsen a Jászberénnyel. Sok mindent azonban annak kapcsán nem lehet mostanra levetíteni, hiszen ellenfelünknél azóta volt változás: Mladenovics érkezésével új játékossal bővült a keretük. Mindenesetre ez az összecsapás ismét egy remek alkalom lesz arra, hogy megnézzük, hol is tartunk az A csoportos csapatokhoz képest. Mennyit kell még dolgozunk, hogy felzárkózzunk az élvonalhoz. Sajnos Pongó Martinnak kiment a bokája a tegnapi edzésen, egyelőre úgy tűnik, nem fog tudni pályára lépni. A többiek egészségesek.

Földi Sándor, a Jászberény edzője: – Ugyan az edzőmeccseken nem csak ez eredmény a lényeges, de azt mondom, mutat mégiscsak valamit, hogy a Kecskemét legyőzött bennünket és más A csoportos csapatot is megszorongatott. A Kecskemét ugyan másodosztályban játszik, de nem B csoportos csapat. A körülményeket szerintem mindenki ismeri, hogy miért is kerültek egy osztállyal lejjebb. Sok remek játékos, volt-, és jelenlegi válogatott kosarasok alkotják a csapatukat. Az évek óta képzett és a csapatba illesztett fiatalokról nem is szólva. A célunk természetesen a továbbjutás, de alaposan fel kell tűrni a gatyaszárat, hogy ez meg is legyen. Sajnos nálunk elég sok beteg van, akiket most nem szeretnék egyesével megnevezni, mert megpróbálom “eldugni” őket a csapatba. De nincs könnyű dolgunk.

(bb1.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..