kesport.hu

Wittmann vezényletével továbbjutás a Magyar Kupában – képgaléria

Habár többször is sikerült elhúznia komolyabban a kecskeméti együttesnek, a vendég A-csoportos Jászberény nem adta könnyen magát. Wittmann vezényletével így is sikerült kiharcolnia a KTE Duna Aszfaltnak a 8 közé jutást, mely bravúrnak számít a második ligás hírös városi együttestől.

6 hozzászólás

 1. portas

  2013. január 16. szerda at 09:09

  A csapatnak gratulálok. Wittmann fantasztikus volt , Mészáros nagyon, a szerb gyerek egészen jó,. Bencze katasztrófa, Dénes röhejes.

 2. gizike

  2013. január 16. szerda at 11:39

  Jó volt a tegnapi mérkőzés, mert győztünk és tovább jutottunk;

  ……….. de Gabi kosárra dobás helyett jobb lett volna, ha egyszerűen kigurítja a labdát az oldalvonalon túlra – sikertelen dobásakor az ellenfél a lepattanó leszedése után nem dobott volna gyors, könnyű gólólat – mert akkor ugye bedobás jön oldalról…………………….

 3. zsum

  2013. január 17. csütörtök at 09:15

  Saját csapatunkról a kritika is lehetne enyhébb, én igy gondolom. Óvatosabban a szavakkal. Ebben a formában nem illik.

 4. portas

  2013. január 17. csütörtök at 09:42

  Kedves Zsum!

  Aki versenysportra adja a fejét annak számolni kell a negatív kritikával is. Semmiképpen sem írtam volna le ezeket a szerinted túl kemény szavakat, ha ez csak egy rosszúl sikerült meccse lett volna az emlitett két játékosnak. Ebben a kicsit komolytalan második vonal meccseiben is elvétve szerez ez a két játékos 10 pontnál többet. Úgy gondolom, hogy egy profi játékosnak aki ebből él és olyan múltja , első osztályú tapasztalata van, -a Bencze esetében óriási magassági fölénye- elfogadhatatlan ez a teljesítmény.
  Az gondolom, hogy Ők már a múlt. Viszont örömteli, hogy Mészáros komoly feladatokra is megérett akár az első osztályban is, és a többi fiatal is sokat fejlődött.

 5. zsum

  2013. január 17. csütörtök at 09:55

  Semmi bajom a kritikával. A megfogalmazással van bajom. Zoli játékát én sohasem minősitem, lehet érte megszólni, Gábor viszont a szivem csücske, ezért is meg lehet szólni, bevállalom. Én nem ezeket a szavakat használtam volna. Amit a fiatalokról irtál, azzal meg teljesen egyetértek.

 6. Kriszti

  2013. január 18. péntek at 20:23

  A negatív kritika is lehet építő jellegű!
  Ám de, egy játékost kéretik ne a külseje után ítéljünk és legfőképp ne kritizáljunk!
  Egyéb iránt nagyon kíváncsi lennék, hogy az állandó elégedetlenkedők között hányan fogtak már életükbe kosárlabdát, azon kívül, hogy a polcról levéve nézegették? Hányan álltak már ki száz néző elé és nyújtották folyamatosan a legjobb formájukat? Feltételezem egy sem…

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..