kesport.hu

Szomszédvárak csatája következik a férfi kosárlabdázóknál

Pénteken este 17 órakor a Nagykőrösi SKE együttese vendégeskedik a Messzi István Sportcsarnokban.

Húzós hete van a KTE Duna Aszfalt csapatának, hiszen hétközben Magyar Kupa találkozón kellett viaskodniuk, pénteken pedig már bajnokin kell a szomszédvár Nagykőrös ellen bizonyítaniuk. A kupameccset ha nem is simán, de behúzta az Ivkovics-alakulat, így nyolc között tudhatják magukat.

A Nagykőröst korábban, mint az összes többi ellenfelét simán verte a pontvadászatban a lila-fehér alakulat, így a jelenleg 8. helyen álló pest megyeiek ellen csak a győzelem lehet a cél most is.

A meccs szünetében most is lesz Decathlonos játék, jelentkezni a ktekosar@gmail.com és a kecskemet@decathlon.com címeken lehet.

(ktekosar.hu)

5 hozzászólás

 1. bball

  2013. január 18. péntek at 18:58

  Mi az hogy simán mint az összes többi ellenfelét? Jelezném SKSE a negyedik negyed közepén még vezetett…

 2. TheTransporter

  2013. január 18. péntek at 21:27

  Bball!! Légyszike húzz már el a kecskeméti fórumról ha nem gond.AZÉRT VOLT CSAK SZOROSABB NÉHA AZ ÁLLÁS MERT NEKTEK SZÁMOLTÁK AZ ÜTÉSEKET,KÖNYÖKÖSÖKET IS..Amúgy teljesen mindegy mennyivel győzünk tízzel vagy negyvennel..Meséld már el hová tünt remek csapatod a hepp kupából… Várunk benneteket a visszavágóra majd rá jössz hogy mennek a dolgok erre felé..

 3. bball

  2013. január 19. szombat at 02:29

  És aztán…tavaly meg mi nyertük a Hepp kupát…ugyanolyan könnyedén vertünk mindenkit a döntőben ahogy idén ti…
  Ütések, könyökösök…Surmann Petit konkrétan akárhányszor betört esetenként 3szor faltoltátok mire 1et nagy nehezen befújtak…
  És nem a győzelmet vitattam egyébként is hanem hogy nem volt sima a győzelem…
  Elnézést hogy nem asszisztálok a csapatotok megállás nélküli istenítéséhez…
  Amikor mi részünkről történik valami az ütés, de ha ti akkor kikéritek magatoknak? Mik vagytok ti?

 4. bball

  2013. január 19. szombat at 02:33

  Ja és mégegy…úgy játszottunk szoros meccset a profi csapatotokkal hogy a játekosaink munka melletti heti 1v2 edzéssel készülnek…
  És majd arra veritek a melleteket hogy otthon kitudja hány ponttal megvertek? Képzeld tudom hogy valószínűleg kifogunk kapni…de ez minimálisan elvárható tőletek hogy profi csapatként megverjétek a munka melletti kosárlabdázókat…

 5. zsum

  2013. január 19. szombat at 14:51

  bball! Az Isten áldjon már meg, mennyiért hagynád abba???? Haladjál a saját fórumodra és szurkolj a csapatodnak. Nem kell asszisztálni itt senki istenitéséhez, senki nem kért rá, egyszerűen foglalkozz a SAJÁT csapatoddal. Ennyi.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..