kesport.hu

Újabb döntetlent játszott Salvador, Burgos csak helyzetig jutott

Második csoportmeccsén is egy pontot szerzett a salvadori válogatott, mely a második félidőben közel járt Panama legyőzéshez.

Az első játékrész inkább a panamaiakról szólt, akik háromszor is mattolták Portillo kapust, igaz a kaput egyik alkalommal sem sikerült eltalálniuk. Az óriási ziccereket végül megúszta gól nélkül Salvador és fordulás után sokkal magasabb fokozatra kapcsoltak. Rögtön az első percben előbb Flores lövésénél kellett egy nagy kapus bravúr, majd a szöglet után egy lecsúszó kapáslövés egy salvadori játékoson megpattanva szállt fölé. Burgos is ziccerbe tudott kerülni, de a védőről elé kerülő labdát rosszul találta el és a bal kapufa mellett pattogott el végül a játékszer. Támadónk egy sárga lapot is begyűjtött, majd a 91. minutumban már némileg időhúzó jelleggel lecserélték. Az utolsó percekben még mindkét oldalon akadt egy-egy ígéretes lehetőség, de gól végül nem született a találkozón. Ezzel az eredménnyel Salvador tulajdonképpen kiengedte kezéből saját sorsát, ugyanis a Honduras – Panama találkozó végkimenetele dönti el, megszerzik-e az első két hely valamelyikét a csoportban és bejutnak-e a legjobb négy közé, vagy az ötödik helyért kell pályára lépniük. Amennyiben valamelyik rivális győzelmet ünnepelhet, vagy 0-0-ás döntetlen születik, úgy biztosan ott vannak Burgosék az elődöntőben, ám 1-1 esetén sorsolás dönt köztük és Panama között, ennél több gólos iksz pedig biztosan csak harmadik helyet ér a csoportban.

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..