kesport.hu

Fiatal kosarasok adták át a csapat köszönetét az alpolgármesternek

A Kecskeméti Önkormányzatban járt hétfő délben Mészáros Máté és Pongó Máté. A KTE-Duna Aszfalt két roppant tehetséges játékosa Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester asszonyt látogatta meg rövid időre.

A fiúk azért mentek a hivatalba, hogy egy oklevelet és a Hepp Kupa első helyéért kapott aranyéremből egyet átadjanak a városvezetőnek – adta hírül a ktekosar.com.

– Nem felejtettük el, hogy tavaly, amikor megnyertük az U23-as bajnoki címet, minden akkori nehézség ellenére az alpolgármester asszony kiállt mellettünk, végig éreztük a támogatását. Most azzal szerettük volna kimutatni a hálánkat, hogy az első komolyabb felnőtt érmükből neki adtunk egyet.

Szemereyné Pataki Klaudia érdeklődött a fiúktól arról, hogyan érzik magukat Kecskeméten, milyen iskolában tanulnak, hol laknak. Jókedvű, kedves hangulatú találkozó azzal az ígérettel zárult, hogy a korábban tapasztalt figyelem a jövőben sem marad majd el.

6 hozzászólás

 1. ferujoe

  2013. január 23. szerda at 17:05

  Ilyen cikk miért nem volt,nincs,lesz…
  fiatal kézilabdások adták át a csapat köszönetét az alpolgármesternek.Végül is ők is a “mi kutyánk kölkei”

 2. kabokjozsef

  2013. január 23. szerda at 18:16

  Gratulálok a kosarasoknak, további sok sikert kívánok!

  A kézilabdások ……. ajándékot kaptak az alpolgármester asszonytól ……. nagyban hozzájárult, hogy az élvonalbeli kézilabdát “kinyírták” Kecskeméten!!!!!!!!!

 3. KecskemetiZONA

  2013. január 23. szerda at 19:41

  A fiúk utat, fáradságot és időt is megspórolhattak volna, ha a Magyar-kupa mérkőzés előtt, amikor az Hepp kupát Ivkovics-Wittman-Zombor körben legalább háromszor körbejáratták, az aranyérmet polgármesterünk nyakába akasztották, az ajándékot alpolgármester asszonynak is átadják, hiszen szépen kiöltözve a fontos meccset ő is a helyszínem tekintette meg.

  Mondtam én, hogy nehéz időszak következik, melyből én próbálok kimaradni.

 4. porka

  2013. január 23. szerda at 21:12

  Nem fél senki,hogy a bajszos úr elkezd mégis dalolni,sokan belebuktak már a túlzott magabiztosságba!Kíváncsian várom a fejleményeket!

 5. KecskemetiZONA

  2013. január 24. csütörtök at 08:36

  Már az első próba sem sikerült. Hiába kíváncsiságom hajt előre.

  Nem szép dolog egy díjátadón vitatkozni, de ha már így belemelegedtünk érdemes néhány dolgot megemlíteni.

  Lehet, hogy rosszul tudom, de az etikett szerint, legalább egy igazolvány képet polgármesterünk a MK mérkőzés előtti köszöntése is megérdemelt volna.

  Már nem először olvasom, hogy a kézilabdás ügyben valaki tudja a tutit. Most egy olyan személyre került a célkereszt, akinek tudomásom szerint testületi ülési előterjesztésében a kézilabda megmentése szerepelt. Hogy is van ez?

  Egyébként a történetnek pozitív oldala is létezik. Azt kellene erősíteni.

 6. ferujoe

  2013. január 24. csütörtök at 09:40

  Ha valaki tudja a tutit, az biztos Kabok József.Az ő szavainak lehet hinni.
  Amíg tart a nyomozás és le nem zárul, addig itt senki se fogja megmondani a valóságot.Nem merik leírni se, nehogy tanukká váljanak minimum.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..