kesport.hu

Ezüstöt szereztek a Főnix Kupán a ’99-es KESI-s fiú kézisek

Debrecenben rendezték immár 6. alkalommal a hazai élvonalban szereplő utánpótláscsapatok legnagyobb tornáját, a Főnix Kupát. A Kecskeméti Sportiskola több csapattal is képviseltette magát a 140 csapatot felvonultató, igen színvonalas megmérettetésen.

A korosztályok és eredményeik:
1998. fiú 8. hely
2002. fiú 15. hely
2003. fiú 10. hely
1998. lány 8. hely

1999- ben született fiúk a Debrecen (19-17), a Salgótarján (9-5), a HORT-SE Budapest (17-12) és a Veszprémi Éles Kézisuli (12-11) csapatának legyőzésével kiharcolták, hogy a debreceni, 5000 fős Főnix Sportcsarnokában játszhassák a döntőt a Bp. Honvéd SE ellen. Ezen a mérkőzésen a csapat összes játékosa pályára lépett, és a második helyet sikerült kiharcolniuk.

A érmes csapat tagjai: Forgács Tamás, Boller Dániel, Molnár Marcel, Koncz Péter, Kaposvári Dávid, Szabó Máté, Tóth Rajmond, Vidovics Gergő, Pap Benedek, Csányi Dániel, Kis Dávid, Horváth András, Perge Barnabás, Bagdán Balázs, Czira Ferenc, Sojnóczki Máté. Edző: Tóth Edmond.

Különdíjazott: Koncz Péter.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..