kesport.hu

Djeraszimoviccsal a keretben nyert Baján a KTE Duna Aszfalt

A hétközben igazolt Djeraszimovics is pályára lépett a Baja elleni bajnoki találkozón, mely jó felkészülés volt a hétközi, Pécs elleni Magyar Kupa meccsre.

Sztojan Ivkovics értékelése: – Az első negyedben nehezen vettük fel a ritmust, ekkor kaptuk a legtöbb pontot is. A pálya nagyon csúszott, óvatosan kellett a fiúknak játszaniuk. A többi negyedben elégedett voltam, ment a játék, megnéztük Djeraszimovicsot is, hogyan tud majd beilleni a csapatba. A végén a fiatalok is szerepet kaptak, ők is hozták, amit elvártam tőlük. Gőzerővel készülünk a Pécs elleni Magyar Kupa meccsre. A hétvégén megnéztem a bajnokijukat, nehéz dolgunk lesz nagyon ellenük, jó erőből álló gárda. Utoljára, de nem utolsó sorban köszönjük a szurkolóknak, hogy a rossz időjárás ellenére is eljöttek Bajára, s drukkoltak a csapatnak!

Baja – Kecskemét 63-84 (21-24, 7-15, 13-23, 22-22)

KTE Duna Aszfalt: Wittmann 16/6, Pongó Ma. 11/3, Pongó Má. 2, Dénes 8, Bencze 7, Djeraszimovics 16, Mészáros 5, Pavlovics -, Kovács -, Kohári 4, Gruda 2, Hegedűs 13/3.

Szakmai igazgató: Sztojan Ivkovics

Hozzászólások

  1. müllerpapa

    2013. február 3. vasárnap at 20:46

    Gratula !!!!!!!!!!!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..