kesport.hu

Drámai meccsen esett ki a Magyar Kupából a KTE Duna Aszfalt – képek

Utolsóként a Pécs jutott be a férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjébe, miután a negyeddöntő visszavágóján drámai csatában nyert a második vonalbeli Kecskemét vendégeként.

 

Képek: Koller István

3 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2013. február 13. szerda at 09:42

  Őszintén?

  Egy laza telt ház összejött.

  Nagyot küzdöttünk, de elbaltáztuk.

  Szakmai szemmel: Tetszik vagy nem, a mérkőzés hosszabbítására jogosító Alex Legion triplát biztos, hogy mindenütt az edző és a csapat nyakába varrják.

  Szurkolóival: Csillagos ötös, a publikum izgalmilag ki lett szolgálva, legközelebb a mobil lelátót is be kell tolni. Ha így haladunk ellenfeleink számára a Messzi pokollá változik. Nem kell hozzá más, csak igazi tétért folyjon a küzdelem.

  Őrülten jó volt a találkozót a helyszínen megtekinteni. Olyan szimpatizánsok is megjelentek, akiket nagyon régen nem láttunk kosárlabda mérkőzésen.

  A nagyszünetben a Rátgéberi elvet -mini kosárlabda, maximális öröm – Béres Timi néni és csoportja a gyakorlatban bizonyította.

  A távoli dobások nem csak rajtunk, hanem a Decthlon kerékpárért próbálkozókon, köztük a Digi tv szpíkerén is kifogtak. A félpályán túlról egyikük sem talált a kosárba, ezért a bringa egyenlőre a felajánló raktárában marad.

  Stojan mosolyából arra következtethettünk: Lesz ez még jobb is.

  A pauzában, a kamera előtt szóba került a magyar kosárlabdának helyzete.

  A világklasszis, “hallhatatlan” feleség nyilatkozatából a televízió nézők megtudhatták, a férj kinevezése volt a honi kosárlabda utolsó esélye.

  Ragadjuk meg!

 2. portas

  2013. február 13. szerda at 12:53

  Gratulálok az izgalmas meccshez és a majdnem továbbjutáshoz. Örülök, hogy kimentem erre a Wittmann-Pécs meccsre. Gál bíró tényleg szemét volt ahogy Ivkovics nyilatkozta, de ha e miatti mérgelődés helyett az edző trió a meccsel is foglalkozott volna akkor , valamelyiküknek eszébe jutott volna az ami minimum minden második nézőnek. A rendes játék idő végén egy egyszerű fault beütésével meg lett volna a meccs.
  Tudom, hogy kapok majd Zsumtól, de Bencze megérett a nyugdíjra.
  A legszomorúbb az a magyar kosárlabda színvonalára nézve, hogy Csirke, a Pécs edzője azt találta mondani a három külföldivel felálló csapatára , hogy fantasztikus.
  Ezt a ” fantasztikus” csapatot az évekkel ezelőtti 5. helyezett Kecskemét úgy 30-40 ponttal verte volna meg. Ha ennyi az igénye egy első osztályú edzőnek akkor messze van még a felemelkedés. Nevetséges, hogy ez a Pécs esélyes anyolcba kerülésre, ettől már csak az a szomorubb, hogy a Jászberény meg ötödik.

 3. zsum

  2013. február 13. szerda at 21:21

  Kedves portas! Én már leirtam a véleményem és talán éppen ezért vagyok megtalálva mindig, mert nem reális szemmel nézem a dolgokat, hanem elfogult vagyok. Tudod, ehhez meg kell élni egy kort. Volt időszak, amikor én is mindig lázadtam, próbáltam mindent kritikus szemmel nézni mindent, mindenkit, megváltoztatni a világot. Jó volt, csak úgy odamondogatni, azt hinni, hogy mindig igazam van. Már nem teszem, megöregedtem, most egyszerűen örülök minden jónak, ami ér. Nekem a tegnapi meccs jó volt (még ha fenntebb részletesen lett taglalva annak a triplának a története, aminél ugye nem azt tettük, amit kellett volna), volt esélyünk, nem éltünk vele, mert valamiért igy kellett történnie. Az élet megy tovább simán. És igen, Benczét kedvelem. Zé fogja tudni, hogy mikor menjen “nyugdijba”, talán a kertek alatt kopogtat az utódja, ha jobban figyeltél volna a tegnap meccsen egy fiatalemberre …. Sőt Dénes Gabit is. Nem “csakazértis”, hanem mert tényleg :)

  Azt gondolom, hogy nem irok idióta dolgokat, csak az érzéseimet, hát azok meg ilyenek.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..