kesport.hu

Póti ugyan nem játszhat, de győzelmet vár a csapattól Kaposváron

A belső védő a csapat egyik legjobbja volt a Debrecen ellen, ám a jó teljesítményt némileg beárnyékolja az a sajnálatos helyzet, hogy ötödik sárga lapja után Kaposváron nem léphet pályára.

 

Kapott gól nélkül zárt a védelem a bajnok ellen, így hátul elégedettek lehettek a teljesítményetekkel, hogyan láttad összességében a találkozót?

Személy szerint nagyon vártam a tavaszi nyitányt a Debrecen ellen. Sokat edzettünk, becsülettel tettük a dolgunkat télen, mindenki várta mire is lehetünk képesek. Egy jó meccset játszottunk, főleg a második félidővel lehetünk elégedettebbek. Az elsőt kicsit álmosan kezdtük, a Debrecennek helyzetei voltak, de igazi ziccereket nem alakítottak ki. A kapott gól nélküli meccs is azt mutatja szerintem, hogy védekezésben jól tettük a dolgunkat, nem hiszem hogy lesz még olyan csapat tavsszal, mely ezt a bravúrt végre tudja hajtani ellenük. Támadásban fordulás után pörögtünk fel, egy-két gól akkor bennünk is volt, elég ha azt a helyzetet veszem, amikor Burgos elé sarkaztam a labdát, de Vukaszovics és Bertus is kis híján betalált. Ott beszorult a Loki és rájuk kényszerítettük az akaratunkat, egészen a hajráig nem is volt lehetőségük.

Keserédes öröm ez neked, hiszen nagy árat fizettél a döntetlenért, ötödik sárga lapod után kénytelen leszel egy meccset pihenni.

Pont szerdán volt egy szokásos, szezon előtti játékvezetői szabályismertető, amin a kezezés kérdésköre is szóba került. Annak alapján én a meccs hevében úgy éreztem, hogy nem volt szándékos a dolog, a testem mellett volt a karom, persze adtak ilyenért már szabadrúgást. A másik oldalon is volt egy eset, ott úgy ítélte meg a játékvezető, hogy le volt szorítva a kéz, ezen túl kell lépni. Nem örülök természetesen, hiszen a kaposvári meccsen sok múlik, egy jó eredménnyel feljebb zárkózhatunk, utána pedig két hazai meccs következik. Én nem hátra tekintgetek, hanem előre, bajnokok már nem leszünk, de csak optimistán szabad gondolkodni és minél jobb helyet megcélozni.

Eddig sok sikerélményünk nem volt Kaposváron, mit vársz a mostani párharctól?

Nem játszottam ellenük, egyszer régen egy tartalék meccsen kaptam csak szerepet. A Győr elleni bajnokijukat láttam, annak alapján egy szervezett és jól összeszokott csapat benyomását keltették. Jó nevű labdarúgók alkotják a keretet, elég csak Oláh Lóránt vagy Waltner Róbert nevét mondani. A pálya talajának állapota nem tudni milyen lesz, az első győri gólból arra következtetek, hogy egy brusztolós meccsre lehet számítani. Mivel kikaptak a nyitányon, még keményebben fognak küzdeni a sikerért, hiszen biztosan nem szeretnének két vereséggel indítani. Mi is az utolsó leheletünkig fogunk harcolni, nem féltem a csapatot, győzelmet várok!

4 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2013. március 5. kedd at 19:34

  Igazán írhatna más is néhány biztató mondatot.

  Ha ennek ára, szívesen kiszállok.

 2. 124

  2013. március 5. kedd at 20:56

  Ne szállj ki Zóna!
  Hiányoznál! Sokszor nem értettünk egyet,de a múltkori beírástörlésed, nálam kiverte a biztosítékot! Már azelőtt is volt, hogy sokszor egyetértettem veled!!!
  Akkor bíztassunk!!! Remélem Varga Robi is megtudja értetni magát Vaskóval!!!
  Nemúgy mint a Béla! Hanem mint a Póti!!! Na és minimum 1 pontot elhozunk Kaposvárról!!! De, Nagyon nehéz lesz!!!

  Hajrá KTE!!!

 3. sanyesz12

  2013. március 6. szerda at 09:36

  Szeretünk Zonaaaa!!!!!!

  Ne hagyj eeeel…….!!!!!!!

  Szerintem nagyon érdekesek, színesek az írásaid. Mindíg elolvasom, még ha nem is értek sokszor egyet a leírtakkal.
  Szerintem “jól fog a tollad”, néhány “profi” irigyelhet!!!

 4. fopeti

  2013. március 6. szerda at 14:15

  Zona!
  maradj,nem kell kiszállni!habár néha kihúzod a gyufát,meg az agyamra mész..de akkor is hasznosak az irásaid!
  hajrá KTE!!!!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..