kesport.hu

Kiváló eredményeket értek el a kecskeméti tőrözők

A KRVSE – Kunszentmiklósi Vívóegylet ifjú tőrözői Szigetszentmiklóson mérettették meg magukat. Fiú törben 19 induló közül, Szemes Gergő 2. Tolnai Gergő 3. Bődi Zámbor a 6. helyen végzett.

Ugyanebben a versenyben Csongrádi Zsombor a 16. Dobos Bence pedig a 17. helyen fejezte be a küzdelmeket. A leány tőrben 12 induló között Szabó Vanda Fruzsina 3. helyezett lett. Az egyéni versenyek után a fiú tőrözők csapatversenyén, 5 csapat közül, a Szemes Gergő, Bődi Magyar, Gál Botond, Tolnai Gergő összeállítású első csapat végzett az első helyen. A második csapat, Bődi Zámbor, Csongrádi Zsombor, Dobos Bence összeállításban a negyedik helyet szerezte meg. Edzőjük Szabó István.

Debrecenben a kecskeméti vívók jártak sikerrel az Alföld Kupa meghívásos újonc és kadett párbajtőr bajnokságokon.
Újonc férfi párbajtőrben Bezzeg Levente a második, Válik Ferenc a nyolcadik helyezettnek járó éremnek örülhetett. Köblös Kristóf 13. Hegedűs László 14. lett. Újonc női párbajtőrben Czirkos Angéla végig megfontoltan, jól taktikázva vívott és a 3. helyet szerezte meg. Balog Réka 11., Köblös Aletta 12. lett. Kadett férfi párbajtőr versenyszámban Juhász András 1. Bezzeg Levente pedig 3. helyezést ért el! Edzőjük Almási Balázs.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..