kesport.hu

Bemutatkozott a KTE kézicsapatának vezetősége a versenyigazgatónak

Pénteken és szombaton junior rájátszást rendeznek Kecskeméten az 1-4. helyért. A Messzi István Sportcsarnokban zajló tornára a Magyar Kézilabda Szövetség versenyigazgatója, Éliás Gábor is ellátogatott, s a nyitónapon találkozott az újonnan megalakult KTE kézilabdacsapat vezetőségével.

Mint ismeretes, február végén jelentették be hivatalosan, hogy a Kecskeméti TE égisze alatt folytatják a férfi kézilabdázók. Ugyan azt még nem lehet tudni, hogy a következő szezonban melyik osztályban indul a csapat, de már gőzerővel folynak a munkálatok, hogy minden rendben legyen, mire be kell adni a nevezést. A KTE kézilabda-szakosztályának vezetői a szakmai programot leadták a szakági szövetségnek, így egy feladattal már kész is vannak.

A jó hangulatú találkozón Éliás Gábor versenyigazgató örömét fejezte ki, hogy továbbra is lesz felnőtt férfi kézilabdacsapata Kecskemétnek, hiszen fontos, hogy legyen hova felküldeni a tehetséges fiatalokat, illetve a példaképekre is szükség van a gyerekek számára. A szakember támogatásáról biztosította a hírös városiakat.

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2013. március 22. péntek at 20:23

  Számomra megtiszteltetés, hogy az egyik vezető méltónak tartott, hogy a jó hírt személyesen közölje. Köszönöm.

  A szakosztályvezetés összeállt, várjuk a hivatalos verziót.

  Sikerült csatasorba állítani egy vállalkozót, aki jelentős összeggel segíti a kibontakozást.

  Ha jól értelmezem a kézilabdázók a röpisek útját követik. Tizennyolc éves korig KeSI, majd KTE.

  Véleményem változatlan, teljes önállósodás /utánpótlás és felnőttek egyben/ kellene. Nem tudom elképzelni, hogy TAO szinten a KeSI hosszú távon egyben marad, főleg, hogy a hírek szerint a kosarasok után lábukra a vízilabdázók is utilaput kötöttek. Ez számomra azt jelzi, az önkormányzatnál a kocka el van vetve. Még annak árán is, hogy öngólt lőttek.

  Edzőkeresés szinten még nem sikerült előre lépni, csupán tapogatózó tárgyalások vannak.

  Szerintem egy olyan feltörekvő szakvezetőt kellene keresni, aki képes 20 – 25 éves fiatalokat maga köré gyűjteni, akikkel keményen dolgozhat, és az esetleges másodosztályú indulás esetén az NBI-be rövid úton feljuthat.

  Mellesleg a jelenleg nálunk folyó junior országos bajnokság négyes döntőjében egy csapatra való kecskeméti nevelésű kézilabdázó játszik. Hozzájuk, és a sportiskolában készülőhöz már csak néhány rutinosabb játékos kellene.

  Egyébként a mérkőzések színvonalasak, továbblépésnek az induló országos kézilabda akadémia a biztosítéka.

  Aki ma nem tudott a Messzibe kijönni, az élményt holnap 10 óra 30 perces kezdéssel még pótolhatja.

  Várjuk a kedvező híreket.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..