kesport.hu

Nem sokon múlt a kis KTE-nek a pontszerzés az éllovas otthonában

A kis KTE a bajnoki címre hajtó Dunaharaszti otthonába látogatott vasárnap és egy utolsó percekben bekapott góllal maradt végül alul. 

FRISS TABELLA

Kemenes György: – Sajnos a meccs előtt derült ki, hogy Kalmár Feri sérülése komolyabb jellegű, így a kezdősípszót megelőzően kellett változtatni az összeállításon. A pálya talaja sem volt éppen a legideálisabb, de végig partiban voltunk ezzel együtt is a bajnoki címre esélyes Dunaharaszti ellen. Igazi helyzetek alig-alig alakultak ki, de fiatal csapatom becsülettel tette a dolgát, mezőnyben nagy harc zajlott minden labdáért. Az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna, sajnos egy élesen középre lőtt szöglet okozta a vesztünket, mely kalandos úton került a kapunkba az utolsó percekben. A mutatott mentalitás és küzdőszellem a továbbiakban is követendő.

 

Dunaharaszti – KTE II. 1-0 (0-0)

KTE: Marton – Kalapács, Sztehlik, Szántó, István – Bozsóki, Nagy P., Bertus – Joszeliani (Nagy D. 74.), Maszlag, Gréczi.

Gól: Dabasi (89.)

2 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2013. március 24. vasárnap at 21:22

  Személyes véleményem.

  Valami nem stimmel.

  Akarunk az NBIII-ban maradni?

  Vagy ilyenre ne is gondoljunk?

  Ha igen: legalább egy kicsit a profi gondolkodás felé kellene elmozdulni.

  Gólgyárosunkról, – aki napok óta biceg – egy orvos vagy fizio nem tudja megmondani, hogy vasárnap játszhat-e? Több mint bizarr.

  Hétvégén NBI-es forduló, edzés sem volt.

  Az első csapat keretében, akadnak olyan csatárok akik hetek óta parkolópályán bevetésre várakoznak.

  Ha mindenáron harmadosztályban akarunk maradni, azért mindent be kellene vetni.

  Ha nem, akkor minden oké, a fiúk az első helyezett ellen becsülettel küzdöttek.

  Kiváló mentalitással megyünk a megye egybe.

  Bocs, de az U19-nél felmerült problémák és Kecskemét sportjának összeomlása után, ezt még egy optimista embernek is nehéz megemészteni.

  Még szerencse, hogy a melankolikus percek nálam legfeljebb egy éjszakán át tartanak.

  Utána optimizmusom töretlen.

  Remélem nem hiába…

 2. sorry13

  2013. március 25. hétfő at 14:15

  Zona!
  Végre egy mondatoddal egyet értek: valami nem stimmel,
  bár igazság szerint semmi sem stimmel….
  A versenykiírás szerint jövőre az nb1es B csapatok nb3-masok lesznek, tehát nem lehet kiesni, de a helyezés azért nem szabadna, hogy mindegy legyen!
  A nagyobb baj az u 19- nél van! Hallottam, hogy a vesztes(0:3) mecs után buli volt az öltözőben, mintha semmi baj se lenne! Pedig a morálisan erősen megkérdőjelezhető új edző, aki rutintalan és hiába kecskeméti nagyon is rosszul gondolkodik, mert nem tájékozott, s ideje sincs sok, ki fogja ejteni ezt az egész utánpótlást! Hagyjuk a neveket: Czéh, Török, Sallói, egyiknek sem szív ügye, de nem is tudják mit kezdjenek ezzel a helyzettel, mert normális edzés nélkül, s normális menedzselés nélkül semmi esély a gyerekek fejlődésére!
  A gyerekem mára csak kesereg, s hiába tao, meg látszat intézkedések, egyszerűen nem érzi jól magát, na ez nagyon nagy baj!!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..