kesport.hu

Továbbra is veretlen a KTE U16 – hétvégi eredmények

Annak ellenére, hogy a felnőtt labdarúgó bajnokságok a válogatott mérkőzések miatt szüneteltek, az utánpótlás együttesek pályára léptek, így tettek a KTE Phoenix Mecano csapatai is. Alant a hétvégén született eredmények láthatók.

U19

KTE – Vasas 0-3 (0-2)

KTE: Ikotin – S. Juhász, Virágh, Vojtovics, Sáfár – Vékes (Csordás 64.), Simon, Ludasi – Kiss, Molnár (Sebők 77.), Lajos (Kovács 57.).

Gól: Berecz (28.), Katona (44.), Ádám (83.)

Némedi Norbert: Az akarattal és a hozzáállással elégedett vagyok, de agresszivitásban még fejlődnünk kell. Sajnos az első félidőben sok technikai hibát vétettünk, ami miatt nem tudtunk folyamatos támadójátékot kialakítani. Az utolsó húsz perc bizonyította azt, hogy hiába számít élcsapatnak ez a Vasas, ők is el tudják követni ugyanazokat a hibákat, mint mi, ekkor rájuk tudtuk erőltetni akaratunkat. Minél hamarabb le kell vetkőzni a kishitűséget a társaságnak, mert ez igenis egy jó csapat.

U17

KTE – Vasas 3-6 (2-3)

KTE: Hézinger – Kecskeméti (Baján 81.), Kovács, Szabó T., Filyó – Dudás, Lékó – Szalai (Bajusz 56.), Bálint (Pekár 81.), Laczkó – Pék.

Gól: Stein (3., 15.), Szabó T. (52.) ill. Zoltay (16., 49.), Baglyas (36.), Weiland (42.), Kubicza (72., 82.)

Piros lap: Orosz (54. – Vasas)

Szabó Tibor: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de újra bebizonyosodott, hogy a 2-0 veszélyes eredmény. A hibáinkat jól kihasználó ellenfél megérdemelten győzött.

U18

Paks – KTE 0-0

KTE: Benkő – Lévai (Királyfai 60.), Farkas G., Oravecz, Bársony – Csőszi (Baján 78.), Kürtösi, Filyó (Mizsei 46.), Nagy L. – Eke, Faragó.

Piros lap: Eke (27. – KTE)

Virágh Ferenc: Egy buta és értelmetlen szabálytalanság miatt hamar létszámhátrányba kerültünk, ám ez sem fogta meg a csapatot. Nagyszerű hozzáállással, végig kiegyenlített játékkal sikerült pontot rabolni a Paks otthonából, ahol három fiatalabb korosztályból lehetőséget kapó játékos is nagyszerű teljesítménnyel mutatkozott be.

U16

Paks – KTE 1-3 (0-0)

KTE: Beszedics – Máté, Kadosa, Kitl, Szivacski – Bartucz, Csizmadia (Marozsi 46.), Simon, Galló (Markót 46.) – Sudár (Marsa 58.), Tóth (Háry 88.).

Gól: Csigi (78.) ill. Kadosa (57.), Marsa (62.), Tóth (74.)

Kitl József: Egy veszélyesen játszó, masszív Paksot vertünk a saját fegyverével, ezen a meccsen ugyanis kitűnően működött kontrajátékunk.

U15

Hódmezővásárhely – KTE 0-2 (0-0)

KTE: Piránszki (Zoboki 80.) – Patai (Tóth K. 75.), Dani, Rácz, Mokrickij (Rapi 72.) – Velez, Zsoldos, Turancsik (Majoros 50.) – Hulicsár (Tóth Á. 62.), Pataki (Toók 60.), Selyem.

Gól: Selyem (45., 50.)

Nagy Lajos: Magabiztos győzelmet arattunk, noha kiesés ellen küzdő ellenfelünk rendkívül motiváltan kezdte a találkozót. A második félidőben kijött a különbség, szép támadásokat vezettünk, a gólarány pedig a hazaiak számára hízelgő. Két szép gólunk mellett az is öröm, hogy nem kaptunk egyet sem, a játék minden elemében felülmúltuk a hazaiakat. Dolgozunk tovább becsülettel, nem értékeljük túl a győzelmet.

U13

Hódmezővásárhely – KTE 5-2 (2-2)

KTE: Fekete (Farkas G. 36.) – Ványi (Kelemen 36.), Szabó M., Parázs, Sahin-Tóth – Terbe, Deák, Supka (Kenderes 68.), Bódog (Csordás 44.) – Gréczi, Vracaric (Pandur 68.).

Gól: Kecskeméti (9., 24.), Sipos (38., 66., 70.) ill. Deák (4.), Gréczi (16.)

Lóczi Péter: Jól kezdtünk, de megint súlyos egyéni hibákból kaptunk gólokat, ami megfogta a csapatot, második félidőben pedig már semmi sem jött össze. Sokszor kapunk gólt szöglet után, ami egyértelműen figyelmetlenségre vezethető vissza.

U14

KTE – MTK 1-2 (1-1)

KTE: Vimpek – Papp (Kőrös 41.), Polyák, Szabó P., Major (Módra 78.) – Balázs, Szappanos (Kitl 51.), Pusztay (Bozsik 61.) – Szabó B., Pusztai (Szabó D. 77.), Oroszi.

Gól: Pusztay (1.) ill. Gruber (5.), Eke (68.)

Csima Gyula: 65-70 percig egálban voltak a csapatok, az MTK-nak kicsit hosszabb volt a padja, ez jelentette a minimális különbséget, de összességében egy jó mérkőzést játszottunk.

U12

KTE – MTK 2-2 (0-2)

KTE: Gyergyádesz – Hirman (Salánki 36.), Barna, Katona, Herczeg – Roza, Bali, Bashiri-Shahroodi (Keresztes 58.), Török – Szász (Németh 42.), Kovács (Rózsa 62.).

Gól: Roza (50.), Salánki (60.) ill. Kópis (8.), Papp (35.)

Piros lap: Németh (20. – MTK)

Csima Gyula: Nagy eredmény ez nekünk, hiszen korábban többször is sima vereséget szenvedtünk. Sok helyzetet hozó, élvezetes találkozó volt, melyen nagyszerű teljesítményt nyújtottunk.

12 hozzászólás

 1. KecskemetiZONA

  2013. március 25. hétfő at 14:23

  Mármint tavasszal veretlen az U16, és ötödik a táblázaton.

  5./ 18 – 11 – 2 – 5 35 pont

  A Kitl gárda minta lehet a többieknek, jól összeszedett, megfelelően karban tartott csapat, és létszámilag is az ideálishoz közeli.

  Na de történt más is ezen a dermesztő hideggel megáldott hétvégén.

  U15-öseink nem jutottak a NIKE Kupa országos döntőjébe, lényeg, a soros bajnokin simán verték ellenfelüket.

  Sajnos ugyanezen ellenféllel szemben kétezreseink megbotlottak.

  A legnagyobb izgalommal kísért találkozót a széktói műfüvön játszottuk. A hátsó régióban tanyázó U19 csapatunk a Vasas legényeit fogadta.

  Az új szakvezető, Némedi Norbi a Kaposvár ellenihez képest a kezdő tizenegyben hét helyen játékoscserét hajtott végre. Különböző okok miatt kimaradt: Csala, Pesti, Bóna, Kürtösi, Kis Ricsi, Faragó, Csordás, helyüket Ikotin, Sutus-Juhász, Vojtovics, Vékes, Kiss Jácint, Lajos, Molnár foglalta el.

  Számomra különösen meglepő, korábban profi szerződésnél szóba kerülő, Faragó Béni U18 korosztályhoz való visszairányítása volt.

  Véleményem Norbiéval megegyezik. Talán csak annyit tudok hozzátenni, amennyiben az edzéseken gyakoroltak a mérkőzésen megismétlődnek, a vereségek győzelmekre változnak. Itt elsősorban a labdajáratásra és szervezettségre gondoltam. Még mindig állom, kiesési gondjaink nem lesznek.

  Kiragadott adatok a táblázatból.

  4./ Vasas Kubala Akadémia 19 – 11 – 2 – 5 35 pont

  14./ Kecskeméti TE-KLA 18 – 3 – 3 – 12 12 pont

  15./ DVTK SE 17 – 3 – 2 -12 11 pont

  16./ Békéscsaba UFC 17 – 2 – 2 – 13 8 pont

  Az U17-nek különös története van. Ők azok, akikre korábban egy kívülálló azt mondta, neki tetszik a csapat játéka. Azóta azonban a Sándor Károly Akadémiához távozó Fekete Marcellal kevesebben lettek. Akiről az a hír járja, miután átigazolt, számára kinyílt a korosztályos válogatott kapuja. Ilyenkor mondjon okosakat a “hírös” fórumozó, akinek elképzelése sincs, milyen titkos felkészítési módszerek léteznek.

  A mérkőzést 2 : 0-ás vezetésről sikerült dobni. A mester ezért nevezhette a kettő nullát veszélyes eredménynek.

  A két elit korosztály, az 1999 és 2001 itthon játszott.

  A kisebbek nagyot küzdöttek, azzal az MTK-val döntetleneztek, akitől ősszel 8 : 1 arányú vereséget szenvedtek. Ez még akkor is szép eredmény ha a mérkőzés nagy részét, az ellenfél kapusának kiállítása miatt emberelőnyben játszottuk végig.

  3./ MTK 17 – 13 – 3 – 1 42 pont

  13./ KTE 18 – 4 – 3 – 11 15 pont

  U14: Játékuk láttán még az ellenfél szülei is elismerően szóltak. Annak ellenére szenvedtünk vereséget, hogy már az első támadásból gólt szereztünk. Hiába, a lehetőségeket elpuskáztuk. Ez a csapat szerelésekben, rövid passzos játékban azt a követelményt teljesíti, ami a külföldi nagy csapatoknál alapvető elvárás. Rájuk a legnagyobb veszélyt a megfigyelők jelentik.

  1./ MTK Hungária 17 – 14 – 1 – 2 43 pont

  8./ Kecskeméti TE 18 – 7 – 3 – 8 24 pont

  Hétvégéről ennyit sikerült összekaparni.

 2. videkifoci

  2013. március 25. hétfő at 16:33

  U13: Nem értem Lóczi edzőt! Mint mondta, megint súlyos egyéni hibákból kapták a gólokat, akkor miért ragaszkodik ennyire a kezdő keretéhez? Nem mer változtatni? Mitől vagy kitől tart , hisz ettől rosszabb eredményeket nem igen lehetne már elérni! A teljesítmények alapján kell csapatot összeállítani, nem ismeretség és szimpátia alapján.

 3. jojatekos

  2013. március 25. hétfő at 17:50

  Ki mit és miként látott azt gondolom vagy kommentálja vagy nem.

  Utánpótlás szempontjából az U19 eredménye a meghatározó és ebből a szempontból van értelme nézni az egészet!!! Természetesen a többi korosztály eredménye is fontosak!!!
  U19!

  Azt gondolom az össze állítás magáért beszél csak azt nem tudom kinek szólt ez???
  Az biztos nem az eredményességet szolgálta! Természetesen a vasas ellen nagyon nehéz lett volna akármilyen össze állításban jobb eredményt elérni kb egy akadémia így muzsikál és mellesleg ott is fociztak 95-ös születésű srácok. Az hogy Norbi mit nyilatkozott gondolom a diplomácia érzéke diktálta mert belűről látja hogy ez nincs a helyén az hogy ezek a srácok lelkesek és futkároznak az ma már alap de ez JÁTÉK és azt meg ésszel szokták csinálni! És még mielőtt valaki lehurrogna azt is leírom nem ŐK tehetnek erről a helyzetről, hogy ennyit tudnak és itt kell játszaniuk!!! Csak úgy mellesleg ezt már többször írtam kuksi is jelezte a problémát! Amit ZONA ír az még a helyén is lenne DE nincs rá idő mert sajna EREDMÉNY kényszer van!!!
  Megjegyezném a 14-es számmal játszó srácot (bocs hogy nem tudom a nevét) az Ő játéka lenne az ami alkalmas lenne az eredményességre és mit látni és senki nem vette észre hogy amikor elindul nincs aki játszó társa legyen (edző) ez is ahhoz tartozik amit írtam ésszel is ott kell lenni nem elég lelkesen futni.
  Sajnos nem rózsás a kilátás DE nagyon szurkolva bízva a bent maradásban a többi korosztály életben tartásáért is!!!
  Vissza térő gondolat U18 kuksi nyilatkozata “nagyszerű hozzá állása” ez az a momentum a játék tudás mellet amit fel kell építeni IDŐ!!!
  Csak utolsó gondolat de ebben minden benne van az U 19 nem a felnőtté válás kapuja???
  hajrá KTE hajrá U 19

 4. KecskemetiZONA

  2013. március 25. hétfő at 19:19

  jójatekos!

  Ha nem veszed zokon reagálok.

  Edzésen ezek a tizenkilences srácok, a trió felügyelete alatt elég jól játszanak. A tudást át kellene vinni a bajnoki mérkőzésekbe. Norbi biztosan erre célzott amikor utalt a játéktudásukra.

  Észjáték.

  Ha egyszer megfigyeled a 99-eseket rájössz, edzőjük mit követel tőlük. Van remény, hogy a szemlélet egyszer a KTE berkein belül általános lesz.

  A 14-es játékos becsületes neve: Kiss Jácint. Elmondásod alapján érdemes lesz megjegyezni.

  Válasz az utolsó kérdésedre.

  A kérdést állításként is megfogalmazhatnád. A hollandok elkezdték, franciát átvették, spanyolok folytatták, manapság a németek mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél több saját nevelésű fiatal kerüljön be az első osztályú csapatok keretébe.

  Nyilasi Tibor, a honi utánpótlás felelőse napokban emlékeztetett rá, hogy anno Alberték már 16 – 17 évesen magyar válogatottak voltak.

  Ne feledjük azt sem, Dalnoki Jenő a Nyilasi féle tinédzserekkel verte végig Európát.

  Ahogy mondod, ez egy hosszú tanulási folyamat, és a felnőtté válás kapuja.

  Horváth Ferenc a KTE-nél most az alapok szilárdításával a kaput döngeti, különösen a gyermek szakágnak nem ártana tanulni tőle.

  Kíváncsi leszek, a következő lépcsőfokot sikerül-e Kecskeméten meglépnie…

  Remélem ez az U19 korosztálynak sem okoz gondot?

 5. noname

  2013. március 25. hétfő at 20:22

  KecskemetiZONA nem tudom mennyire vagy képben de Faragó Béni eltiltás miatt nem szerepelhetett az u19-ben.

 6. KecskemetiZONA

  2013. március 25. hétfő at 21:04

  noname!

  Köszi, most már képben vagyok, Faragó két mérkőzést kapott.

  Ezért jó ez a fórum, mert sok mindent, köztük a különböző okokat tisztába tudjuk tenni.

  Tehát folytassuk.

  Az illetékes vezető szerint Kuksi soha nem jelzett semmit, ő mindig azt mondta, hogy a gondokat megoldja.

  /Zóna: A váltás után ez már nem bizonyosodhat be, ennek a bajnokságnak már így kell lebonyolítódnia. Nekem azt mondta, kiesési gondok nem lesznek, én hittem, hiszek neki. Szerintem Kuksi nem járt rosszul, de erről majd egy másik, aktuális alkalommal beszélek./

  Van egy másik “igazolt” hiányzó, Pesti Dávid öt sárga lap miatt nem került a csapatba.

  Ami az igazolásokat illeti, egy részéről már szó volt, másfelől az igazolási időszakban, vezetői szinten napi téma volt a csapat megerősítése. A szakmai igazgató és Czéh Laci is kereste a lehetőségeket. Olyannyira, hogy Békéscsabához hasonlóan még külföldön is próbálkoztak. A megfelelőnek ítélt focisták azonban mind szerződéssel rendelkeztek, akik számunkra megfizethetetlen kategória. Így csak Jácintot sikerült Kecskemétre igazolni.

  /Zóna: A külföldiek tudásáról a kecskeméti szurkolók a nálunk rendezett edzőmérkőzés alkalmával személyesen meggyőződhettek./

  Ennyi.

 7. jojatekos

  2013. március 25. hétfő at 22:13

  ZONA

  Köszi az infót a Jácinttal kapcsolatban mikor leírtam jutott eszembe hogy az adatbankban utána nézhetnék.

  Hogy kuksi a vezetőkkel mit és hogyan beszélt nem rám tartozik de az konkrétum hogy az őszi fordulóban az egyik meccs értékelésénél KTE honlapon mondta hogy mentálisan probléma van de mondjuk az illetékesek nem olvasták De hogy 15 fordulóból amit láttak egyben sem tűnt fel a szakembereknek hogy valami nincs rendjén(eredmények)????? (és a vezető mitől az!!!???) no de ez már csak eső után köpönyeg akarom mondani hó után:) Tudod az igazolással csak annyit hogy nem 02-22-én kellet volna lépni hanem mondjuk a fent említettek fényében időben. Tudod az igazolásról még csak annyit mi és mennyiért fizethető meg? majd kiderül és akkor az is hogy mi mennyi!!!???
  Arról meg végkép nem szeretnék beszélni hogy az utánpótlás hová kerülhet edzők, gyerekek, szülők és erkölcsileg a KTE ???
  DE bízva a munkában és szakértelemben és bent maradnak!!! Elsők között leszek akik meg éljenezik ŐKET!!!
  hajrá KTE
  ui.: lezárva ezzel ez a téma részemről.

 8. KecskemetiZONA

  2013. március 26. kedd at 09:04

  Akkor én is zárórát tartok.

  Mint korábban ecseteltem esetünkben első sorban a csapat vizsgázik. Nekik kell bebizonyítaniuk, hogy valóban olyan jó játékosok, mint amennyire tartják magukat, tartom én is. Ha már évek során senkit nem vettek be körükbe.

 9. focimániás

  2013. március 26. kedd at 11:44

  Valóban a legfontosabb most az U19 bent maradása, de a kisebb korosztályok is lesznek egyszer U19 és ha már most bajok vannak egyes edző hozzáértésével, akkor nem is lesz mire alapozni! U13!

 10. Parazs

  2013. március 27. szerda at 14:25

  Aki nem érti Lóczi edzőt nem tudom látta e a mérkőzést? A súlyos egyéni hibákat a csere valamint annak a cseréje követte el! Nem beszélve egy játékvezetői tévedésről ami szintén az ellenfelet segítette. Négy gólt nehéz kompenzálni egy mérkőzésen. Sajnos ilyen is van!

 11. videkifoci

  2013. március 27. szerda at 23:38

  Nos éppenséggel ezt a meccset nem láttam szerencsére! De éppen eleget láttam már, s az U13 edző nem való gyerekekhez, s bocsi utána néztem, voltak újak a kezdőben is! Nem a gyerekekkel, hanem az edző személyével van bajom, kilóg a sorból. Helyi focikedvelő lévén ki ki szoktam menni megnézni az utánpótlás csapatokat is, és a szintén KTE utánpólásban focizó öcsémmel meg szoktuk vitatni a KTE hétvégi meccseit!
  Ó és a cserének cseréje követte el a hibát??? Valamint vannak akiknek esélyük sincs bizonyítani, mert hiába tesznek meg mindent edzésen akkor is azok játszanak, akikkel az edző valami egyéb okból szimpatizál még akkor is, ha esetleg valamiért éppen nem is volt előzőleg edzéseken. Ha esetleg mégis kap szegény megszánt gyerek hébe- hóba lehetőséget, perceket, jó esetben tizenperceket, sokszor eleve vesztett helyzetben, mit gondolnak milyen nyomás alatt játszhatnak? Bizonyításkényszerben könnyebb hibázni is! Úgy gondolom, az edzéseken nyújtott teljesítmény alapján kellene a csapatot összeállítani, s akkor az edzéseket is komolyabban vennék egyes “sztár csemeték” is. És sajnos, amíg az a fontos, hogy ki kinek a kije, addig nincs is miről beszélni, és ez több korosztályt is érint!

 12. annya

  2013. március 28. csütörtök at 18:10

  Kedves Videki foci!
  Nem az én tisztem megvédeni az U13 csapat edzőjét, de szerintem, amennyiben problémád van, azt az edzővel beszéld meg, hidd el segítőkész. Nekem sem öröm, hogy az én fiam sem kap szerintünk elegendő lehetőséget, de személyesen fordultam hozzá, s nem név nélkül hátba támadtam, úgy érzem sikerült tisztáznunk a félreértéseket. Egyébként azzal egyet értek, hogy az edzésen nyújtott teljesítmény alapján kell a gyerekeket játszatni!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..