kesport.hu

Kemény rajt vár a Kecskeméti TE férfi kézilabdázóira

Mint arról a kesport.hu korábban elsőként beszámolt, az NB I/B Keleti-csoportjában indulhat a Kecskeméti TE férfi kézilabdacsapata a következő szezonban. A keddi napon a szakági szövetségben elkészítették a sorsolást, amely szerint húzós idénykezdet vár a lila-fehérekre.

A Magyar Kézilabda Szövetség honlapján közzétett sorsolás szerint a KTE a szeptember 15-ei héten kezdi meg a bajnokságot hazai pályán a Hajdúnánás ellen. A tavaly utolsó előtti helyen végzett együttes után azonban kemény ellenfelek várnak a hírös városiakra. Az FTC, Eger és a Nyíregyháza következik majd sorban egymás után a pontvadászatban.

A teljes sorsolás itt tekinthető meg pdf fájlban.

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2013. július 17. szerda at 06:41

  Gondolom a kesportnak tartott közös sajtótájékoztatón a férfi és női szakág fejesei azt is elmondták, senki ne izguljon, gőzerővel keresik a vezetőedzőket, csak a sokszoros túljelentkezés miatt nehéz kiválasztani a megfelelő mesterembereket.

  Majd selytelmes mosoly kiséretében arra kértek minden kedves szurkolót türelmetlenkedéseiknek vessenek véget, az első bajnokin a jegyzőkönyvből minden kiderül.

  A következő napirendi pontként közölték, természetesen a háttérben a munka gőzerővel folyik, az utánpótlás nevelést, egy különleges technológia segítségével sikerült felgyorsítani, miáltal a nyitányon csupa sajátnevelésű játékos fut ki a pályára.

  Az iram olyan őrületes, hogy a lányok-asszonyok, edzőpartnereik tudását kinőve, már a fiúk ellen sparingolnak.

  A csodálatos koncepció megvalósulását látva, az önkormányzat is belépett a buliba.

  Vele együtt a szponzorok olyannyira beindultak, hogy nekik külön kiválasztót kellett tartani.

  Ezek után ne csodálkozzon senki, a fiúk mellett végre lesz egy nemzetközi hírű női csapat a Hírös városban, ahol a tagok nem éhbérért dobálóznak.

  A prémcsit gólok után mérik.

  Nem meglepő, a hírt olvasva már a tervezett nyári programjaimat is lemondtam, hogy a nyitányon ott lehessek.

  Most azon izgulhatok, a lelátón jut-e egy ülő alkalmatosság számomra, vagy a kosaras kemény mag bérletileg mindet lefoglalta.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..