kesport.hu

Mogyorósi: Nincs papírforma meccs, ez sem lesz az!

Mogyorósi József, a KTE-Phoenix Mecano jobbhátvédje már harmadik gólját szerezte lila-fehér színben bő fél év alatt, az első két fordulóban eddig egy gól és egy gólpassz a mérlege. A kaposvári találatát kisfiának ajánlotta, a szurkolók szeretete és a csapatkapitányi karszalag pedig külön boldogság volt számára.

Tavasszal még kuriózumnak számított, hogy megszerezte első gólját, de nem sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ebből három legyen. Mogyorósi József védő létére igazán gólerősen futballozik Kecskeméten, ezt pedig a csapat, és azon belül Vladan Szavics érdemének tartja.

„Jól érzem magam, szeretném ezt a formát minél tovább tartani, de csapaszinten is megpróbáljuk kitolni ezt a teljesítményt, ameddig csak lehet. Nem ment rosszul a játék, de ehhez kellettek a társak, akiknek ezúton is szeretnék köszönetet mondani. Szavicsot külön kiemelném, szeme van a labdáinak, rengeteg gólt szerzünk ezekből. A gólomat egyébként kisfiamnak, Filipnek ajánlottam, akinek most volt a harmadik születésnapja.”

„Mogyit” a gól mellett több más öröm is érte még a meccsen, hiszen a szurkolók sokadik alkalommal éltették külön, ráadásul amikor Vladan Szavicsot lecserélték, a kapitány neki adta át a karszalagot.

„A szurkolók ilyen fokú szeretete kicsit meglepett, de nagyon jó érzés ezt megtapasztalni, remélem lesz még rá módom. Rangidősként maradtam a pályán Szavke lecserélésekor, ő pedig úgy döntött, hogy nekem adja a karszalagot. Nem voltam előre kijelölve helyettesnek, így ez egy nagy elismerés, igyekszem meghálálni.”

A Mezőkövesd ellen a meleg sem fogja megkönnyíteni a játékosok életét, ám Mogyorósi biztos benne, hogy bennük lesz meg a kellő erő a sikerhez. A folytatás ugyan már nehezebbnek tűnik, ám a magyar bajnokságban szerinte bármi megtörténhet.

„Nincs papírforma meccs, ez sem lesz az. Az időjárás biztosan próbára teszi majd mindkét csapatot, aki jobban alkalmazkodik és érvényesíteni tudja akaratát, az szerezhet három pontot. Abban biztos vagyok, hogy ez a csapat mi leszünk! Ha kicsit előre tekintünk, akkor utána erősebb ellenfelek következnek majd, de véleményem szerint a magyar bajnokságban nincs előre lefutott meccs, bárki meglephet bárkit. Mi azon vagyunk, hogy továbbra is eredményesek legyünk!”

(kecskemetite.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..