kesport.hu

Van még mit alakítani a férfi kézisek játékán – edzői értékelés

A KTE-Altoterra kézilabdacsapatának vezetőedzője, Kopornyik Zsolt szerint még bőven van mit alakítani az együttes játékán.

– Kicsit késve tudtuk elkezdeni a csapattal a felkészülést az előttünk álló szezonra, még bőven van mit alakítani a játékunkon – kezdte edzői értékelését Kopornyik Zsolt a Kalocsa elleni győzelem után. – Természetesen a győzelemnek mindig örülni kell, így van ez most is. Nyerhettünk volna nagyobb arányban, ám az összeszokottság, valamint a rutin hiánya még érződött a csapaton. Több próbajátékos is szerepelt a találkozón, néhányukat nagy valószínűséggel szerződtetni is fogunk, meg kell erősítenünk fiatal gárdánkat pár rutinos rókával. Számunkra az NB I/B-ben való bennmaradás lehet az elsődleges cél. Ez persze nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel megyünk majd a pályára az esélyesebb ellenfelek ellen. Küzdeni fogunk utolsó leheletünkig a pontokért!

Hozzászólások

  1. szurkolo1

    2013. augusztus 28. szerda at 20:28

    Nem rossz az még össze kell szokni a csapatnak . Esetleg kaphatunk majd egy csapatképet és egy névsort hogy tudjuk pontosan kiknek is szurkolunk mert van pár új srác akik ügyesek csak még sosem láttuk őket .

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..