kesport.hu

Új időpontokban játszanak a kosarasok a szurkolók érdekében

Mint azt korábban jelezte a KTE Duna Aszfalt vezetősége, kezdeményezték az érintett ellenfeleknél, valamint az MKOSZ-nél több mérkőzésük kezdési időpontjának megváltoztatását.

A szándék mögött az áll, hogy szeretnék a lehetőségeikhez mérten a leginkább előtérbe helyezni a szurkolók, valamint a felnőtt csapat tagjaira példaképként tekintő gyereksportolók érdekét. Azzal, hogy a KTE-Duna Aszfalt mérkőzései egy órával korábban kezdődnek (rendszerint utána lesz majd az U23-as meccs), a gyerekek, a családok szívesebben jönnek a Messzi István Sportcsarnokba, mert nem késő este érkeznek így haza.

A módosításokkal kapcsolatban megérkezett a klub irodájába az MKOSZ hivatalos állásfoglalása, amely szerint minden érintett elfogadta a KTE kérését. Így módosultak a következő mérkőzések kezdési időpontjai (az új időpontokat közöljük):

2013.11.10., vasárnap, 18.30      KTE-Duna Aszfalt−Körmend

2013.11.22., péntek, 18 óra         KTE-Duna Aszfalt−PVSK

2013.12.18., szerda, 18 óra         KTE-Duna Aszfalt−Falco

2014.01.03., péntek, 18 óra         KTE-Duna Aszfalt−Szeged

2014.01.17., péntek, 18 óra         KTE-Duna Aszfalt−Paks

2014.01.31., péntek, 18 óra         KTE-Duna Aszfalt−Nyíregyháza

2014.02.21., péntek, 18 óra         KTE-Duna Aszfalt−Albacomp

A november 10-ére, vasárnap 19 órára kiírt KTE-Duna Aszfalt−Körmend mérkőzést fél órával lehetett korábbra hozni, mert a csarnokban 16 órától a Gorter KRC a Chemnes Humenné ellen játszik Közép-európai Liga mérkőzést. Szombaton egész napos karateverseny lesz a sportcsarnokban. Más napot pedig a Körmend nemzetközi kupakötelezettségei miatt (előtte szerdán Moszkvában, utána kedden pedig hazai mérkőzést játszik a csapat az EuroChallenge Kupában) nem engedélyeztek.

(ktekosar.hu)

29 hozzászólás

 1. bekecs

  2013. november 4. hétfő at 14:30

  Kár hogy a KTE labdarúgói is aznap, és azonos időpontban játszanak az Újpesttel.

 2. portas

  2013. november 4. hétfő at 15:58

  Szeretnék ” gratulálni” az új időponthoz. A két legnépszerübb sportág, amelyik még a tetejére elvileg azonos egyesülethez is tartoznak azonos időpontban tud csak játszani. A foci csapat tv-s meccset játszik azt nehéz lett volna megváltoztatni. Ráadásul a harmadik félidő előtti időpontban. A kosarasok az igen csak amatőr kézilabda kedvéért tudtak este nyolckor játszani, most ezzel az ócska dumával ( a gyerekek kedvéért) nem tudtak változtatni. A karatézók reggel nyolctól este nyolcig űzik ezt a ” hagyományos” magyar, nagy nézőszámot vonzó tösgyökeres kecskeméti sportágat?
  Szerintem Ivkovics barátunk ezt direkt csinálja, mert már máskor is volt hasonlóra példa.
  Azért mégsem kellene büntetni azt a sok sport szerertőt akik mindkét csapatot szeretnék látni és szurkolni a sikerükért. Lehet, hogy 10-15 2-5 éves kisgyerek kedvéért lemondanak náhány száz felnőtt szurkolóról.
  Bravó, bravó.

 3. KecskemetiZONA

  2013. november 4. hétfő at 17:10

  Szerintem Ivkovics most nem, hanem a Duna partján hibázott, az indokot elfogadom, megyek büntibe, a gyerek pedig az ágyba, ahol az fekvőhely fölé kifeszített óriási tacepaón néheti a Chicago Bulls volt sztárjait, Michael Jordan, Luc Longrey, Toni Kukoc, Scottie Pippen, Ron Harper, Steve Kerr, Dennis Rodman élményszámba menő mozdulatait, közben mesterük Phil Jakson szemébe nézve azon is elgondolkodhat, a mi Dávid Kornélunk milyen boldog lehet, hogy ilyen kosarasokkal egy csapatban pattogtathatott. És ha majd legközelebb egy korábbi időpontban kijön Aszfalt derbire, más szemmel szemléli a kosárabdázó világot. Tehát, hasznossá is lehet tenni ezt az azonos időpontban megrendezésre kerülő, két KTE meccset.

  Nincs más választás, aki látni akar egy kosaras győzelmet, az bemegy a Messzibe, a többi “időjárás tűrő”, Újpest legyőzésében bízó drukker felül a széktói lelátóra.

  A találkozók után meg a két tábor majd megbeszéli, ki szurkolt eredményesebben.

  Van egy harmadik lehetőség is, a kosárlabda után felvételről megnézni a foci meccset, de az nem izgalmas.

 4. dorba

  2013. november 4. hétfő at 17:25

  Most majd meg lehet számolni, “hányan kíváncsiak a focira és hányan a kosárra”.
  Ez csak egy rossz vicc volt )-:
  Meggyőződésem, hogy a szurkolók 30-40%-a mindkettőt megnézné.
  Na ezt veszíti el a két klub valamelyike!

 5. redmiller

  2013. november 4. hétfő at 17:56

  portas!
  Nehogy már a KTE kosár legyen a hibás, mert szerdán a Körmend Moszkvában lép fel!!! Így természetes, hogy nem akarnak pénteken játszani! Hosszú repülőút + buszozás… Szombaton foglalt a csarnok. Vasárnap délután röpi!
  Te mikorra raknád??? Ja, te azt szeretnéd, hogy 400 néző előtt játszunk a Körmend ellen??? Ne szórakozz! A magyar kosárlabda érdeke is a körmendiek nemzetközi szereplése! Egyszerűen NINCS más időpont! Ez van! Biztos kikerülték volna, a lehet…

  Én örülnék neki, ha focicsapatnak menne, de most nézhetetlen szart játszanak…. Aki akarja megnézi azt, vagy felveszi videóra és kijön a csarnokba!

 6. KecskemetiZONA

  2013. november 4. hétfő at 18:51

  Gondolom a focimeccsre az 1400 körüli, esőben-sárban kitartó kemény mag biztosan kimegy. Ennek fele bizonyára a kosár mérkőzést választja. Előzetes nyilatkozat szerint, lesz olyan aki elkötelezett labdarúgó drukkerként a Messziben zajló eseményt választja.

 7. CsakKecskemet

  2013. november 4. hétfő at 18:59

  Saját magamon kívül is több emberről tudok, akik mind a foci, mind a kosármeccsre kilátogatnánk. (Én már csak azért is, mert mindkét helyre bérletem van).

  Ehhez képest megyünk focira, a Messziben meg szabadon marad a helyünk. Ezt elég hülyén sikerült megoldani…

 8. vinniepaul1

  2013. november 5. kedd at 00:03

  nyár óta közismert az NBI programja. ne fogjuk a körmendre meg a szurkolókra…

 9. 123

  2013. november 5. kedd at 06:39

  Pontossan így van , előre lehetett volna hozni péntekre a kosár meccset !!!

 10. KecskemetiZONA

  2013. november 5. kedd at 06:47

  Redi!

  Vezérürü létedre ilyen durván nem kellene ráugrani egy “rossz viccre.”

  Kosárban kevesebb néző előtt, győzelemmel letudjuk ezt a meccset. A bajnokság folyamán lesznek még telházas derbik.

  Ami a stadionbani történéseket illeti, nagy focisztárok is megmondták, elsősorban a győzelem a lényeg.

 11. dragon

  2013. november 5. kedd at 07:50

  Ez alkalommal teljesen korrekt tájékoztatást kapotunk!! Teljesen érthető, hogy miért ebben az időpontban játszik a csapat. Egy nagy vállveregetés az ügyvezető Úrnak!!
  De látom vannak egyesek akik szerény képességüknek köszönhetően nem tudják értelmezni a leírt szöveget, melyet még red barátunk is kiválóan megértett!!!

  vinniepaul1:

  Elkeserítelek, a körmend meccs előbb lett lefixálva mint a foci! Melyet a TV- miat tettek erre az időpontra! Nézz utána a neten. Világosan fent van mind két sportág megfelelő honlapján!!
  Jah hogy te csak a szexoldalakat tudod értelmezni?? nem baj csak az asszony elött nehogy lebukjál Palikám!!

 12. redmiller

  2013. november 5. kedd at 09:21

  vinniepaul1!
  A csarnok szombatokra le van foglalva, maradt a péntek vasárnap! Hétfőn nem lehet, mert kedden kupát játszik a Körmend…

  123!
  MKOSZ nem engedte, mert a Körmend Moszkávól jön haza….

  Zóna!
  20 órás kezdés lenne a halál, pláne, ha hosszabbítás van… Erre írtam a 400 nézőt! Egy gyereket sem engednének ki… Ezért hozták előre a meccset 19 óráról…

 13. bekecs

  2013. november 5. kedd at 09:22

  Csak félve merem megjegyezni: a pályaválasztói jog felcserélése szóba jött?

 14. CsakKecskemet

  2013. november 5. kedd at 09:29

  dragon

  Szerintem most nincs igazad. Az MLSZ az augusztus 30-i ülésén határozta meg a 7-15. forduló pontos beosztását, a kosárlabda bajnokság sorsolása (legjobb tudomásom szerint) csak ezután volt. Talán szeptember közepén.

 15. portas

  2013. november 5. kedd at 10:15

  Redmiller,
  Igazán sikeres karrier a Tiéd. A dob verőből két év alatt az egész magyar kosárlabda érdekeinek képviselője lettél.
  Két dologra gondoltam.
  Talán a kerate versenyt be lehetne fejezni 18 óráig. Lehet hogy nem vagyok elég tájékozott , de nem hallottam róla, hogy valami nagy karate világversny lesz Kecskeméten. Ha így van akkor talán el lehetett volna érni a korábbi befejezést.
  Talán már akkor is lehetett volna gondolkodni amikor kiadták a csarnokot a szombati napra.
  Ha figyelmesen olvastad volna írásomat akkor értetted volna, hogy én éppen azt szeretném , ha mindkét eseményen a lehető legtöbben lennének. Lehet hogy te csak úgy tudsz gondolkodni, hogy valalyik sportág előnye mindenképpen kötelezően egy másik rovására kell hogy bekövetkezzen. Én viszont azt szeretném, ha minnél több sportág volna magas színvonalon városunkban.
  Dragon, mielőtt bárkinek a képességeit véleményeznéd nézz bele a tükörbe. Ismered azt azIndiai mondást ami így szól “Ha valakira egy újjal mutogadsz ne feledd el , hogy három újjal magadra mutatsz.”

 16. redmiller

  2013. november 5. kedd at 12:16

  portas!
  1. Én nem személyeskedtem…
  2. gondolom a csarnok már hónapokkal előre le lett foglalva… A kosárlabda sorsolása szeptember vége fele lett kiadva, utána kezdtek el egyeztetni a csapatok. No már most, a szombatok már akkor foglaltak voltak rendezvények, röplabda, kézi miatt! A kosár a maradék időpontokkal tudott gazdálkodni! Ez a péntek és vasárnap! Péntek a körmendi Moszkvai játéka (szeptember közepén már tudták!) nem lehetséges! Ez van…

  Arról meg nem a kosarasok tehetnek, hogy a foci időpontja a tv-s közvetítés miatt megváltozott…. Ők sem akarnak 3-400 néző előtt játszani, de a 20 órás kezdésből az lenne….

  A focit most baromi sokan szidják, a kosárnak megy, a focit közvetíti a tv (fel lehet venni!)! Lehet választani. (Még ha Szivics lenne a kispadon, akkor én is nehezen döntenék, de ami most Kecskeméten foci címén megy, az nem teszi nehézzé….)

 17. redmiller

  2013. november 5. kedd at 12:18

  Amúgy gondolom a karate miatt fel lesz szőnyegezve, át lesz alakítva a küzdőtér! Tehát azt sem egyszerű lebontani… Ilyen küzdősport események meg csúszni szoktak…

 18. redmiller

  2013. november 5. kedd at 12:39

  A lényeg, hogy eredetileg 19 órára volt kiírva a kosár és csak fél órát tudtak módosítani! MKOSZ csak vasárnapra engedte (nincs csarnok szombaton)! Ez van!
  Elhalasztani a rövid alapszakasz + Körmend kupameccsei miatt nem hiszem, hogy sikerült volna. Sűrű a program.
  Arról nem is beszélve, hogy 22-én játszunk itthon bajnokit, utána 3 meccs idegenben…

 19. dragon

  2013. november 5. kedd at 12:54

  Sosem gondoltam vola de most redmillernek igazat kell adnom 100% osan.A tobbi aki nem eri valoszinu csak kekec.Ha nem akkor egy klasszikus jut eszembe: kisfiam ennyire hulye nem lehetsz……..

 20. redmiller

  2013. november 5. kedd at 13:36

  A BB1.hu után a kezdő5.hu honlapján is Djeraszimovics a hónap játékosa!
  http://www.kezdo5.hu/magyar-ferfi/blogok-legiosok-csataja-a-honap-jatekosa-cimert-10550

 21. dorba

  2013. november 5. kedd at 13:41

  Aminek nagyon “régen” örültünk a sportcsarnok felújításának 1-2 milliárdért.
  Milyen jó lenne, ha annak idején csak szerényen 2-3 száz millióért tényleg csak felújították volna, és más városok páldáját követve állami+eu-s támogatással egy 3-4 ezres befogadó képességű új multifunkcionális csarnok létesült volna.
  Most nem lenne min vitatkozni.
  Ja az esetleges adósságot a kormány meg úgyis átvállalja(-:

 22. vinniepaul1

  2013. november 5. kedd at 14:09

  nyugi redmiller, szidni nem kell a focit, a kosárcsapatot se piszkálta senki, csak a szervezés miatt. Ne állítsál már ki magadról ekkora szegénységi bizonyítványt. Uszítod itt az embereket fölöslegesen. Ne nagyon hasonlítsuk azért össze a két sportágat, mert teljesen más kávéház, kecskemétiként pedig nem rivalizálni kéne, de úgy látom neked a futball is ellenség, bármennyire is próbálod szépíteni. Vagy mint bennfentes, talán pont ez a célod…
  2013-ban fel lehet venni a meccset… hű de jó, az régen is ugyanolyan izgalom volt, mint most.

 23. redmiller

  2013. november 5. kedd at 14:13

  Magyarországon a foci gyenge, hamis utánzatát játszák… Sajnos ez van! Nagytakarítás kellene, a fiataloknak meg letörni (utánpótlás) az arcát…

 24. dragon

  2013. november 5. kedd at 14:17

  Red nem uszít! A száraz tényeket írta le! Nem kell mindig összeesküvés elméletet gyártani.
  Csak azt érném meg egyszer hogy zabaZónapörkölt valami értelmest posztolna a fórumon!!

 25. CsakKecskemet

  2013. november 5. kedd at 15:42

  red

  Mert a magyar kosárlabda, az aztán hihetetlen magasságokban jár.
  A magyar válogatott a pótselejtező pótselejtezőjének a pótselejtezőjén is utolsó lett a csoportjában.

 26. portas

  2013. november 5. kedd at 15:47

  Dragon , Te biztosan sokat hallhattad ezt a mondást.
  Redmiller: Igazad van a magyar foci gyenge színvonalú, de sajnos a férfi kosárlabda még annál is gyengébb. De én mégis szivesen nézném mindkettőt, mert akármilyenek is ez a miénk.
  Kedves Dorba,
  Ha már így polemizálgatunk akkor azt gondolom, hogy a régi uszodából a spotcsarnokra költött pénz feléből is lehetett volna kiváló 3000-es csarnokot csinálni. így meg van egy befejezetlen alig több nézőt befogadni képes csarnokunk, meg egy használhatatlan, ezidáig eladhatatlan uszodánk.

 27. KecskemetiZONA

  2013. november 5. kedd at 16:13

  Redi!

  A jelenlegi helyzetet, az ellenfél kötelezettségére való tekintettel elfogadom.

  De későbbiekben a 20 órás kezdésből nem kell olyan nagy ügyet csinálni.

  Siheder korunkban edzésről tíz óra körül értünk haza, mégis még lefekvés előtt jutott idő olvasásra is.

  Volt olyan szülő, aki a késői időpontban gyermekét még 50-60 kilomélterre szállította, mégsem hagyta el egyetlen panasz sem szájukat. A tanulással sem volt gond, felsőfokú végzettséget szereztek.

  Szerintem most csak arról van szó, hogy a kosárlabda szimpatizánsok közül valaki tapasztalta, hogy a korábbi kézilabda találkozón piciny gyerekek a szünetben önfeledten labdáznak, a törpék a padlótörlés alkalmával óriási tapsban részesülnek.

  Felötlött, hogy ugyanez a jelenet a kosárlabda mérkőzésen is jól mutatna.

  A felvetést tett követte.

  Ennyi.

  Nem kell itt nagy dolgokra gondolni.

 28. redmiller

  2013. november 5. kedd at 16:24

  sak meg kell nézni az utolsó vasárnapi (19,20-as) meccset! Fiatal szinte nem is volt, egyetemisták is mentek vissza… Vasárnap 20 óra a hangulat halála lenne. 18,30 sem az igaz

 29. KecskemetiZONA

  2013. november 5. kedd at 16:58

  Kifogásokban jók vagyunk.

  Ha valaki nem akar kimenni akkor lehet a bajnoki délben is, akkor sem megy ki.

  Külhonban rendeznek este 10-11-kor is, a lelátók mégis tömve vannak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..