kesport.hu

Szokás szerint készülnek a Körmend elleni meccsre a lila-fehér kosarasok

Egy moszkvai kitérő után Kecskeméten folytatja a Körmend együttese. A házigazda az a KTE gárdája, akik egészen a múlt hétig veretlenek voltak. Akkor azonban az ASE-től kikaptak.

Sztojan Ivkovics, a Kecskemét szakmai igazgatója:Szokás szerint készülünk a soron következő a Körmend elleni meccsre. Külön öröm, hogy a B csoportos csapatunk, a Mercedes Kosárlabda Akadémia legyőzte az eddig veretlen Egert. Nálunk mindenkinek van kisebb-nagyobb problémája, ezt próbáljuk kezelni. Örülök neki, hogy egy olyan csapatot láthatunk vendégül aki Európában, Magyarországot képviseli.

Hencsey Tamás, a Körmend edzője: A Kecskemét az idei bajnokságot nagyon jól kezdte. Az egyik legjobb védő csapatról van szó, nagyon kevés pontot kapnak. A játékukat a Wittmann-Djeraszimovics duó határozza meg. Hazai pályájukon biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Moszkvában nagyon jól kezdtük a meccset aztán a második harmadik negyedben támadásban és védekezésben is sokat hibáztunk, és csak a negyedik negyedre találtunk ismét magunkra. Így azt mondom, hogy voltak jó periódusok, amiket most meg kellene ismételni, ezt kellene kihasználni. Sajnos vannak sérültjeink. Rakocsevics a moszkvai meccs harmadik negyedében megsérült, Fodornak pedig még mindig gondok vannak a bokájával. Nem tudom , hogy mennyire tudnak felépülni, és pályára lépni.

(bb1.hu)

Hozzászólások

  1. CsakKecskemet

    2013. november 9. szombat at 13:21

    Ezek szerint Jovanovvic még sérült.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..