kesport.hu

Hencsey és Ivkovics szerint is nüanszokon múlt a mérkőzés kimenetele

A körmendiek vezetőedzője szerint a végére mondott csütörtököt csapatának játéka, míg Sztojan Ivkovics a szép számmal kilátogató szurkolóknak, s a családbarát hangulatnak örült leginkább a győzelmen túl.

Hencsey Tamás (Körmend): – Először is gratulálok a Kecskemétnek a győzelemhez. Egy nagyon kiélezett meccset játszottunk, túl sok különbség nem volt a csapatok között. A negyedik negyedben uraltuk a játékot, a legvégére estünk össze.

Sztojan Ivkovics (Kecskemét): – Rendkívül küzdős, ám sportszerű mérkőzést láthattak a szurkolók. Örülök, hogy Kecskeméten kezd családi esemény lenni a kosárlabda mérkőzés, ezt mutatta a sok kilátogató gyermek és szülő. A győzelem nüanszokon múlt, most mi voltunk szerencsésebbek.

3 hozzászólás

 1. redmiller

  2013. november 10. vasárnap at 22:31

  Borzalmas meccs volt. Idén talán a legrosszabb…. A büntetőkön és a befejezéseken van mit javítani. Olyan érzésem van, mintha fáradtak lennénk fejben.
  Azért mégis dicséret illeti a fiúkat, mert ezt is behúztuk!

 2. KecskemetiZONA

  2013. november 11. hétfő at 08:46

  Dicséretes dolog a családias légkör.

  A probléma ott kezdődik, ha a szakmai értékelés helyett is azt hangoztatjuk, miközben a csarnokból kiáramló tömeg nem tetszésének ad hangot, ami a stadionba is “áthallik”.

  A kecskeméti szurkolók már csak ilyenek, legyen az kosárlabda vagy foci, a teszetős játékot kérik számon.

  Én a profi világot eredménycentrikusnak gondolom, így a győzelem részemről rendben van.

 3. portas

  2013. november 11. hétfő at 09:10

  Én is örülök, ha gyerekek és családok vannak egy sporteseményen, de azért az sem lenne baj , ha azok a sport szeretők is megnézhetnék a meccset akik évtizedek óta mindig kíváncsiak voltak a kosárlabdára. Szerintem Ivkovicséknak szervezni kellene egy külön kis baba-mama kosárlabda tornát persze csak akkor amikor a karatésok átengedik a csarnokot, vagy akkor amikor biztosan van foci meccs is

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..