kesport.hu

A Békést látják vendégül vasárnap a férfi kézilabdázók – beharangozó

Az ózdi pontszerzés után ismét hazai környezetben lépnek pályára a KTE-Altoterra játékosai. A jelenleg 9. helyen álló Békés csapatát vasárnap 17 órától látják vendégül a Messzi István Sportcsarnokban.

A lila-fehérek aktuális ellenfele a pontvadászatban szintén erős csapatokkal mérte össze erejét, s az eredményekből jól látszik, hogy vigyázni kell velük, jó játékerőt képviselnek. A békési együttes honlapjának tájékoztatása szerint továbbra sem egészséges Ardeleán kapus, emellett Sipeki kezét hétfőn műtik majd, és Lehoczki vádlija meghúzódott.

A hazaiak trénere, Kopornyik Zsolt sem számíthat maradéktalanul mindenkire, de jó hír, hogy a gárda húzóembere, Lókodi sérülése folyamatosan javul, s ott lehet majd vasárnap a pályán.

– Egy rapszodikus teljesítményt nyújtó ellenféllel csapunk össze vasárnap – kezdte a hírös városi vezetőedző a kesport.hu-nak. Jó keretük van, erős csapatnak számítanak a mezőnyben. Próbálunk erőt meríteni az ózdi döntetlenből, szeretnék szaporítani a pontjaink számát. A játékosoknak a maximumot kell kiadniuk magukból ezúttal is, s csökkenteni a hibák számát, hogy eredményesek lehessünk. A fiataloktól bátrabb, céltudatosabb játékot várok, remélem megörvendeztetnek vele vasárnap.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..