kesport.hu

Végig küzdöttek, de nem tudtak pontot szerezni a férfi kézisek – képgalériával

Az első félidő gyenge játéka után hiába küzdött foggal-körömmel a Kecskemét, nem sikerült pontot szerezni a vasárnapi bajnokin.

Már a találkozó legelején ellépett a hazaiaktól a Békés, s magabiztos 6 gólos előnyre tettek szert a szünetre. Köszönhetően kiváló kapusteljesítményüknek, valamint a hazai hibákbak.A folytatásra egy másik Kecskemét jött ki, felpörögtek fejben és játékban is a hírös városi férfi kézisek. Sokáig nem bírták áttörni a háromgólos lélektani határt, mindig valami hiba csúszott be. A legvégére tudtak csak felkapaszkodni hősies küzdelemben, ám az időntúli szabaddobást kiszorított szögből nem tudták értékesíteni, így egy góllal alulmaradtak a békésiekkel szemben.

Kopornyik Zsolt értékelése: – Ellentétes félidőket láthattunk. A héten próbáltuk kielemezni a Békés játékát, ebből az első félidőben nem kaptunk vissza semmit. Az elején nem voltak ütközések, szabadon lőhették a gólokat, ezért tudtak jobban elhúzni. A második játékrészre harcosabban jöttünk ki, többször is megszorongattuk a békésieket, de a végén sosem sikerült egalizálni, vagy fordítani. Eladott labda, ellőtt labda és még sorolhatnám a hibákat, ebből is látszik, hogy rutintalanok vagyunk. A döntő szituációkban azok hibáztak, akik előtte lejátszottak már egy teljes ifi meccset. Ugyanez volt Ózdon, csak akkor mi vezettünk, s tudtunk pontot is szerezni, ezúttal ez nem jött össze. Úgy érzem rászolgaltunk volna a döntetlenre.

KTE-Altoterra – Békési FKC 33-34 (14-20)
Kecskemét: Sipos (k), Varsandán Á. 1, Erdős -, Benke 1, Lókodi 15, Talmácsi 1, Miss 9, Tarjányi -, Stock -, Fehér (k), Gyárfás -, Nagy L. -, Kriskó 1, Petrik Varga 3, Horváth 2, Csányi -.
Edző: Kopornyik Zsolt

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..