kesport.hu

A fővárosba utazik bajnoki találkozóra a KTE-Altoterra együttese

A múlt hétvégén elszenvedett egygólos vereséget feledtetnék a szurkolókkal a hírös városiak a PLER KC II. elleni összecsapáson.

A PLER KC második számú együttese nagyon hullámzó teljesítmény nyújt a bajnokság. Ennek oka, hogy több pontvadászatban is érdekeltek, s sokszor más-más kerettel állnak ki fordulóról-fordulóra. Az előző két körben az Ózdtól és a Békéstől is kikaptak, ám előtte döntetlen értek el a dobogós Törökszentmiklós ellen. Jelenleg a tabella 8. helyén állnak 9 megszerzett ponttal.

– Csalókák az elmúlt hetek eredményei, vigyázni kell nagyon a PLER KC-val – nyitott Kopornyik Zsolt, a lila-fehérek trénere. – A múlt heti vereséget próbáljuk elfeledni, s tovább küzdeni az értékes bajnoki pontokért. Nem lesz könnyű dolgunk, nem tudjuk, hogy pontosan milyen kerettel is fog kiállni a fővárosi csapat, ez  külön megnehezíti a dolgunkat. A héten becsülettel készültünk, a papírforma hazai győzelmet sejtet, de bármi megtörténhet, mi mindent megteszünk majd.

Az összecsapást a fővárosban rendezik vasárnap 16 órától.

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..