kesport.hu

Idegenben jobban megy – egy góllal most a KTE-Altoterra volt a jobb

Az utóbbi fordulókban rendre elkerülte a szerencse a hírös városi férfi kézilabdázókat, de most melléjük állt fortuna, s végül ők örülhettek egygólos győzelemnek.

Az első félidőben sokáig fej-fej mellett haladtak az együttesek, majd a hírös városiak játékába egyre több hiba csúszott. Rossz passzok, elsietett lövések után nyolc kontragólt is tudtak szerezni a fővárosiak, ennek volt köszönhető, hogy a félidőre ötgólos előnnyel vonulhattak.

A szünet után védekezést váltott a Kecskemét, de továbbra is voltak még hibák, így nem sikerült igazán feljebb zárkózni. Az utolsó tíz percben azonban varázsütésre feljavult a KTE-Altoterra játéka, s 9-3-as rohanás után már meg is fordíttották az eredményt. A végjáték izgalmasra sikerült, ugyanis még időn túl dobhatott szabadot a PLER, de blokkolni tudtak a kecskemétiek, így egy góllal a lila-fehérek bizonyultak jobbnak. Ezzel megszerezte második győzelmét is a pontvadászatban Kopornyik Zsolt együttese.

Edzői értékelés: – Felemás mérkőzésen vagyunk túl. Az utolsó tíz percben ébredtünk fel, játszottuk azt igazán, amit szerettünk is volna. Nagyon nehéz heteken vagyunk túl, ezúttal mellénk pártolt egy kicsit a szerencse is. Mindenki nagyot küzdött, gratulálok a csapatnak, köszönöm a hozzáállásukat!

PLER KC II. – KTE-Altoterra 36-37 (21-16)

KTE-Altoterra: Sipos (k), Varsandán Á. 4, Erdős 3, Benke 4, Lókodi 12, Talmácsi 7, Miss 6, Tarjányi -, Horváth A. 3, Csányi -, Ledacs Kis – , Kriskó 2, Petrik Varga 2, Fehér (k), Nagy L. -, Gyárfás -.
Edző: Kopornyik Zsolt

Hozzászólások

  1. Pingback: Idei utolsó mérkőzését játssza hazai környezetben a KTE-Altoterra

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..