kesport.hu

Rendhagyó testnevelés órát tartott Béres Tímea és Mészáros Máté

A Hírös Sport Nonprofit Kft. által szervezett sportos órák keretében látogatott el hétfőn Béres Tímea Euroliga győztes kosárlabdázó, Mészáros Máté a Mercedes-KA válogatott sportolója, és Feyér Zoltán sportiskola igazgató a Damjanich János Általános Iskola 4. osztályos tanulóihoz.

A vendégek sportkarrierjükről meséltek és beszélgettek a gyerekekkel a sport kedvező hatásairól és a sporttal kapcsolatos élményeikről. Az élménybeszámolót követően a tornateremben labdás gyakorlatokkal folytatódott a testnevelésóra, melynek végén Máté bemutatta a zsákolás tudományát is a gyerekek nagy örömére.

“A gyerekek nagyon kedvesen és nyitottan fogadtak bennünket. Lenyűgözte őket a világbajnoki győzelemért kapott aranycipő, amit magammal vittem. Beszélgetésünk során igyekeztünk hangsúlyozni a sport és a tanulás fontosságát, és egymásra ható pozitívumait. Mészáros Máté által mutatott labdás gyakorlatokat lelkesen és ügyesen hajtották végre. Számunkra is feltöltődés volt velük tölteni ezt az órát” – nyilatkozta a kesport.hu-nak Béres Tímea.

A rendhagyó óráktól azt várják, hogy egyre többen kezdjenek el rendszeresen sportolni.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..