kesport.hu

Parádés első félidő után esett szét a KTE-Altoterra játéka – képgalériával

Álomszerűen kezdődött a férfi kézilabdázók idei utolsó hazai bajnoki mérkőzése vasárnap, ám a végén mégsem örülhettek a szép számmal kilátogató kecskeméti drukkerek.

Pörgős, gyors támadásokat vezetve meglepte a kissé talán túl magabiztos Szegedet a Kecskemét, s gyorsan 2-3 góllal elhúztak Lókodiék. Az eddig sokat kritizált védekezés is jól működött, s a kapusteljesítmény is dicsérhető volt hazai oldalon. A lendületes és egyben látványos csapatjáték meghozta gyümölcsét, 5 gólos előnnyel mehettek a lila-fehérek az öltözőbe.

A folytatásban azonban az álom rémálommá vált. A vendégek vezetőedzője folyamatos reklamálással tartotta nyomás alatt a fiatal játékvezetőket, akik aztán rendre bemondásra is furcsa ítéleteket hoztak. Kettős emberhátrányba került a hazai csapat, majd egy újabb kétperces kiállítás után teljesen megzavarodtak a kecskemétiek, míg a Tisza-partiak sorra szerezték a gólokat. Egyszer még sikerült megközelíteni a vendégeket, de elfogyott a lendület, s végül sima Pick Szeged győzelem született.

Kopornyik Zsolt értékelése: – A kritikus szituációkban nem tudtuk megfelelően frissíteni a csapatot. Megbillentette a csapat koncentrációját a sorozatban befújt négy kiállítás, nem tudtunk átlendülni a holtponton. Úgy gondolom, hogy ma akár bravúrgyőzelmet is szerezhettünk volna.

KTE-Altoterra – Pick Szeged II. 26-32 (17-12)

Jegyzőköny később.

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2013. december 10. kedd at 14:42

  Hiányérzetem van.

  Korábban a kézis utánpótlásról elég sok hír megjelent, utóbbi időben az elfogadhatóan teljesíthető juniorokról sem.

  Vajon mi az oka?

  Sorozatosan, a véghajrában elvesztett pontok rontják a közérzetemet.

  Nem kellene az edzői gárdán fordítani?

  Mondjuk úgy, hogy a második félévben Apró Feri venné át a felnőtt csapatot, Koponyik Zsolt pedig a feltörekvő fiatalokkal foglalkozna. Ha már úgyis ő az utánpótlás válogatott egyik mestere.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..