kesport.hu

Boronkay Péter második lett Yokohamában!

Május 17-én, Japán rendezték az ITU World Triathlon Series soron következő versenyét, s a parasportolók között a kecskeméti Boronkay Péter is indult. Nem is akármilyen eredményt ért el a hírös városi kiválóság, a második helyen végzett!

A triathlon.org adatai szerint Boronkay Péter 01:06:36-os idővel lett második a japán versenyen a francia Yannick Bourseaux mögött.

Péter szombat kora reggel ezt az üzenetet tette közzé a Facebookon:

“ITU World Triathlon Series Yokohama futam: jelentem, egy ezüstéremmel gazdagabb a Hazám, a Klubom, a Városom, a palettám! Köszönöm a rengeteg szurkolói üzenetet, higgyétek el, nélkületek nem ment volna! Mérhetetlenül boldog vagyok, még egyszer KÖSZÖNÖM! Road to Rio 2016!”

2 hozzászólás

  1. Öregfiú60

    2014. május 17. szombat at 16:53

    Kedves Péter, őszinte szívvek gratutálok, hogy a rendkívüli nehézségek ellenére is kijutottál és az Országnak, Kecskemétnek és természetsen Magadnak is nagy dicsőséget szereztél!

  2. gyuri

    2014. május 18. vasárnap at 10:23

    Gratulálok Péter! A sok munka meghozta az ismételt sikert. Nagy örömet szereztél ezzel a kitünő ereménnyel apun, anyun kívül sok-sok érted szurkolónak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..