kesport.hu

Sikeres volt az országos módszertani Éjszakai Forgatag – képekkel

November 7-én a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér az ELEVEN Közösségi Tér együttműködésével Országos módszertani Éjszakai Forgatagot rendezett a sportkör asztalitenisz csarnokában.

Hét éve minden hónapban megrendezésre kerülő programsorozatot ebben a hónapban is hatalmas érdeklődés kísérte, hiszen több mint 300 érdeklődő volt jelen. A rendezvényen megjelent Pósfai Gábor, a Decathlon ügyvezető igazgatója, a MOATSZ alelnöke, Kecskemét Város Önkormányzata részéről, Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, Leviczky Cirill bizottsági elnök és Csontos Ottó, illetve Nemcsik Mátyás képviselők.

14 órától tartott kerékpár regisztrációt sokan igénybe vették. Oláh Edittől megtudhattuk, hogyan gyűjthetünk „Szelektíven, Ügyesen!”, Gáspár Dávid harmonikán és trombitán zenélt, és egy kis zenetörténeti előadást is tartott, Szegedi Anita és csapata hastáncolt, Vajda Zoltánnal „végigfuthattuk” a Spárta-Athén 246 km-es maratoni távot. A Spari Erdélyben előadáson Erdélyország csodás tájain barangolhattunk Ratkai János idegenvezetővel. A Csörömpölők együttes ismét fantasztikus hangulatot teremtve megtáncoltatta a nézőket. A formabontó Decathlonos Sportdivatbemutató látványos fény, hangeffektjei kápráztatták el a nagyérdeműt, melyben a Szent-Györgyi és az ÁFEOSZ Szakközépiskola tanulói vették részt, Ratkai János vezetésével. Végül a Gárdonyi Teaház finomabbnál finomabb teáit lehetett kóstolni.

– Nem kérdés, hogy helye van a város, sőt az ország társadalmi életében ennek, az ehhez hasonló rendezvénysorozatoknak – mondta Ujhidy Tibor ügyvezető elnök. – A gyerekek okosak, ügyesek, szeretnék bemutatni tudásukat, és hiányolják a mindennapi életben a közösségi életet. Mi „csak” a lehetőséget, a teret teremtjük meg számukra, ők pedig egymást ajándékozzák meg.

A műsort követően csocsó, darts és asztalitenisz sportágban mérték össze tudásukat a résztvevők.

Eredmények:
Asztalitenisz- Leány csoport

1. Szabó Anita
2. Pollóni Bettina
3. Péter Mária

Asztalitenisz- Fiú csoport

1. Szűcs Bence
2. Károly Péter
3. Varga Márk

Asztalitenisz- Kezdő csoport

1.Köller Péter
2. Matkó Péter
3. Kovács Mihály

Asztalitenisz- Profi csoport

1.Farkas Szilvia
2.Szabó Attila
3. Csík Bence

Csocsó I. csoport

1.Barna Dávid- Borbél Lóránd Péter
2.Daragó János- Tóth Zoltán
3. Ruzsenyi Gábor- Polló Krisztián

Csocsó II. csoport

1.Garaboncz Gergő- Czirják Csaba
2. Nyúl Krisztián- Solymosi Gábor
3. Péter Mária- Péter Róbert

Darts

1. Marticsek Zsolt
2. Bádog Balázs
3. ifj. Lengyel Géza

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..