kesport.hu

BOLDOG ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy 2014 volt a legjobb éve a kesport.hu-nak, ám így is büszkék vagyunk arra, hogy több mint 1.200.000-szer keresték fel oldalunkat a világ számos pontjáról.

 

Volt itt minden, ami egy izgalmas és emlékezetes évhez kell: öröm, bánat, diadal, dráma, konfliktus és sportbarátság is. Egy biztos, hogy a kesport.hu 2008 óta unikális színfoltja Kecskemét közösségi- és internetes életének. Habár kaptunk sokszor hideget-meleget, – s el kell ismerni sokszor jogosan – mégis mindig a hírös város és sportjának tisztelete és szeretete vezényelt minket munkákban. Akkor is, amikor a legifjabb KESI-s tanítványokról számoltunk be, s akkor is, amikor a profi ligákban játszó játékosokról, csapatokról írtunk. Bízunk benne, hogy a 2015-ös évben is zökkenőmentesen tudjuk folytatni a hírgyártást, s kitartanak mellettünk, akik eddig is tették, s tovább dolgozunk azért, hogy még többen látogassanak virtuális hasábjainkra és az egyesületek eseményeire.

Jöjjenek most a köszönet sorai:

 • Köszönet Olvasóinknak, a Szurkolóknak, hiszen nélkülük nem lenne érdemes csinálni!
 • Köszönet a szponzoroknak, tulajdonosoknak, klubvezetőknek, szakmai stáboknak, sportolóknak, hogy szállítják az eredményeket hétről-hétre!
 • Köszönet támogatóinknak, partnereinknek, hogy idén is belénk fektették bizalmukat, s ezzel együtt a város sportéletét is segítették!
 • Végül, de nem utolsó sorban pedig Kollégáinknak is köszönjük, hogy sokszor hétvégéjüket is feláldozva tudósítottak, olykor hóban, fagyban!

A végére egy kis “száraz” statisztika. Nézzük, hogy mi érdekelte legjobban látogatóinkat, honnan érkeztek, s kik voltak a legaktívabbak.

Mint már említettük, több mint 1.200.000 egyedi látogatás történt oldalunkon 2014-ben. Elsőre talán nem tűnik soknak, viszont ha azt nézzük, hogy a párizsi Louvre Múzeum évente 8.5 millió vendéget fogad, akkor máris más a helyzet.

2014-ben 2133 cikket tettünk közzé, ami napi átlagban kicsivel kevesebb, mint hat írásos-, képi- vagy videóanyag.

Top 5 legolvasottabb cikkünk:

Nincs Sport 1-ed? Lemaradsz a legjobb meccsekről? Itt a megoldás! 22.768 egyedi látogató

Tragikusan fiatalon hunyt el Barta “Csimbi” Zsolt – gyűjtés indult a család megsegítésére – frissítve! 3.115 egyedi látogató

Megdöbbentő bejelentést tett a GORTER KRC tulajdonosa 2.051 egyedi látogató

OTP Bank Liga: Kecskeméti TE – Dunaújvárosi PASE – végeredmény: 0-0 2.002 egyedi látogató

OTP Bank Liga: KTE-Phoenix Mecano – MTK Budapest – végeredmény: 3-0 – élő 1.893 egyedi látogató

Legtöbben természetesen Magyarországról, azon belül is Kecskemétről és környékéről kerestek fel bennünket, ám szinte nincs olyan kontinens, ahonnan ne érkezett volna látogató a kesport.hu-ra 2014-ben. Európából a legtöbben hazánkon kívül Németországból, Angliából és Ausztriából klikkeltek portálunkra. Meglepetés számunkra, hogy olyan országokból is jött Olvasó a statisztikai rendszer szerint, mint Thaiföld, Kamerun, Marokkó, Japán, vagy éppen a Kajmán-szigetek.

Ők voltak legaktívabb Kommentelőink:

 • KecskemetiZONA 991 hozzászólás
 • CsakKecskemet 344 hozzászólás
 • fopeti 233 hozzászólás
 • ferujoe 171 hozzászólás
 • gyuri 167 hozzászólás

 

(A statisztikák adatait belső mérőrendszerünk, a Jetpack szolgáltatta és azok a 2014 december 29-i állapotokat tükrözik.)

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2014. december 31. szerda at 23:34

  A kesport nélkülözhetetlen szereplője Kecskemét sportéletének!

  Minden erővel támogatni kell

  A kesport kommentezők nélkül félkarú óriás!

  Kívánom, véleményalkotókban ne szenvedjenek hiányt.

  A remény megvan a forradalmasításra!

  Az utóbbi időben több potentát személy jelezte, hogy interjú keretében is szívesen nyilatkozna, ami a kommentelés világában új utat nyitna.

  “Mindenki tudja, hogy a nyugalom maga a halál. Csak az a sportág tud fejlődni amelyben a belső feszültségek és az eredményesség dinamikus egyensúlyban van!”

  A filozófiát elődeink megfogalmazták, ránk csak a megvalósítás vár.

  Az új esztendőben a statisztikai adatok, Kecskemét sportja színvonalának emelkedését várom.

  A kesport munkatársain biztosan nem múlik!!!

  Az egyesületek zsebét tömik, ahogy tőlük telik!!!

  Köszönet nekik!!!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.