kesport.hu

BOLDOG ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy 2014 volt a legjobb éve a kesport.hu-nak, ám így is büszkék vagyunk arra, hogy több mint 1.200.000-szer keresték fel oldalunkat a világ számos pontjáról.

 

Volt itt minden, ami egy izgalmas és emlékezetes évhez kell: öröm, bánat, diadal, dráma, konfliktus és sportbarátság is. Egy biztos, hogy a kesport.hu 2008 óta unikális színfoltja Kecskemét közösségi- és internetes életének. Habár kaptunk sokszor hideget-meleget, – s el kell ismerni sokszor jogosan – mégis mindig a hírös város és sportjának tisztelete és szeretete vezényelt minket munkákban. Akkor is, amikor a legifjabb KESI-s tanítványokról számoltunk be, s akkor is, amikor a profi ligákban játszó játékosokról, csapatokról írtunk. Bízunk benne, hogy a 2015-ös évben is zökkenőmentesen tudjuk folytatni a hírgyártást, s kitartanak mellettünk, akik eddig is tették, s tovább dolgozunk azért, hogy még többen látogassanak virtuális hasábjainkra és az egyesületek eseményeire.

Jöjjenek most a köszönet sorai:

 • Köszönet Olvasóinknak, a Szurkolóknak, hiszen nélkülük nem lenne érdemes csinálni!
 • Köszönet a szponzoroknak, tulajdonosoknak, klubvezetőknek, szakmai stáboknak, sportolóknak, hogy szállítják az eredményeket hétről-hétre!
 • Köszönet támogatóinknak, partnereinknek, hogy idén is belénk fektették bizalmukat, s ezzel együtt a város sportéletét is segítették!
 • Végül, de nem utolsó sorban pedig Kollégáinknak is köszönjük, hogy sokszor hétvégéjüket is feláldozva tudósítottak, olykor hóban, fagyban!

A végére egy kis “száraz” statisztika. Nézzük, hogy mi érdekelte legjobban látogatóinkat, honnan érkeztek, s kik voltak a legaktívabbak.

Mint már említettük, több mint 1.200.000 egyedi látogatás történt oldalunkon 2014-ben. Elsőre talán nem tűnik soknak, viszont ha azt nézzük, hogy a párizsi Louvre Múzeum évente 8.5 millió vendéget fogad, akkor máris más a helyzet.

2014-ben 2133 cikket tettünk közzé, ami napi átlagban kicsivel kevesebb, mint hat írásos-, képi- vagy videóanyag.

Top 5 legolvasottabb cikkünk:

Nincs Sport 1-ed? Lemaradsz a legjobb meccsekről? Itt a megoldás! 22.768 egyedi látogató

Tragikusan fiatalon hunyt el Barta “Csimbi” Zsolt – gyűjtés indult a család megsegítésére – frissítve! 3.115 egyedi látogató

Megdöbbentő bejelentést tett a GORTER KRC tulajdonosa 2.051 egyedi látogató

OTP Bank Liga: Kecskeméti TE – Dunaújvárosi PASE – végeredmény: 0-0 2.002 egyedi látogató

OTP Bank Liga: KTE-Phoenix Mecano – MTK Budapest – végeredmény: 3-0 – élő 1.893 egyedi látogató

Legtöbben természetesen Magyarországról, azon belül is Kecskemétről és környékéről kerestek fel bennünket, ám szinte nincs olyan kontinens, ahonnan ne érkezett volna látogató a kesport.hu-ra 2014-ben. Európából a legtöbben hazánkon kívül Németországból, Angliából és Ausztriából klikkeltek portálunkra. Meglepetés számunkra, hogy olyan országokból is jött Olvasó a statisztikai rendszer szerint, mint Thaiföld, Kamerun, Marokkó, Japán, vagy éppen a Kajmán-szigetek.

Ők voltak legaktívabb Kommentelőink:

 • KecskemetiZONA 991 hozzászólás
 • CsakKecskemet 344 hozzászólás
 • fopeti 233 hozzászólás
 • ferujoe 171 hozzászólás
 • gyuri 167 hozzászólás

 

(A statisztikák adatait belső mérőrendszerünk, a Jetpack szolgáltatta és azok a 2014 december 29-i állapotokat tükrözik.)

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2014. december 31. szerda at 23:34

  A kesport nélkülözhetetlen szereplője Kecskemét sportéletének!

  Minden erővel támogatni kell

  A kesport kommentezők nélkül félkarú óriás!

  Kívánom, véleményalkotókban ne szenvedjenek hiányt.

  A remény megvan a forradalmasításra!

  Az utóbbi időben több potentát személy jelezte, hogy interjú keretében is szívesen nyilatkozna, ami a kommentelés világában új utat nyitna.

  “Mindenki tudja, hogy a nyugalom maga a halál. Csak az a sportág tud fejlődni amelyben a belső feszültségek és az eredményesség dinamikus egyensúlyban van!”

  A filozófiát elődeink megfogalmazták, ránk csak a megvalósítás vár.

  Az új esztendőben a statisztikai adatok, Kecskemét sportja színvonalának emelkedését várom.

  A kesport munkatársain biztosan nem múlik!!!

  Az egyesületek zsebét tömik, ahogy tőlük telik!!!

  Köszönet nekik!!!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..