kesport.hu

Edzői előzetesek és fontos szurkolói információk a KTE-Szolnok előtt

Kedden 18 órakor a Szolnoki Olaj együttesét fogadja a Kecskemét a felsőházi középszakasz második játéknapján. Az első fordulóban a címvédő szolnokiak lesimázták a Kaposvárt, a Kecskemét pedig idegenben győzte le a  Sopront. A meccs kiemelt biztonsági kockázatú, így több fontos szabályt is be kell tartania a szurkolóknak.

Sztojan Ivkovics, a KTE szakmai igazgatója:Ugyanúgy készülünk a holnapi meccsre is, mint az összes többire. Nem hiszem, hogy létezik olyan csapat, amelyiket ne lehetne megverni, a sport azért szép, mert itt a hit hal meg utoljára. Nyilván tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de ettől függetlenül győzelemre készülünk. Hinnünk kell önmagunkban, és akkor összejöhet a siker. Mindenkinek megvan a saját problémája, de ez a meccs most nem arról fog szólni, hogy ki játszik és ki nem, hanem hogy mindenki tegye oda magát maximálisan a győzelem érdekében. A nagy meccseken úgysem léteznek betegségek és egyéb kifogások, úgyhogy én sem akarok ezekkel foglalkozni. Különben is, a tavalyi Magyar Kupa elődöntőn, amikor nálunk a sérültek nem játszottak, akkor sokkal szorosabb meccset játszottunk a Szolnokkal, mint idén, amikor mindenki játszott.

Dragan Alekszics, a Szolnok vezetőedzője: A hétvégén a Krka ellen nagyszerű győzelmet arattunk. Problémákkal küszködtünk, hiszen két kulcsjátékosunk, Milosevics és Báder nem tudta vállalni a játékot, de a többi játékosunk megmutatta karakterét és a maximumot nyújtotta. Kitűnően támadtunk, valamint védekezésben nagyon jól váltogattuk az emberfogást és a zónát. Fontos győzelem volt, hogy ott lehessünk a nyolcban. A Kecskemét kiváló ritmusban van az elmúlt hetekben, és biztosan nyerni akarnak ellenünk is. Nagyon jó rendszerben kosárlabdáznak, és biztos vagyok benne, hogy meg szeretnék bosszulni a kupadöntőt. Mi azért megyünk, hogy megmutassuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat, és hogy megnyerjük a mérkőzést. Milosevicsre továbbra sem számíthatok, a többiek rendben vannak.

Fontos információk a szurkolók részére

A KTE-Duna Aszfalt Szolnok elleni hazai bajnoki mérkőzését kiemelt biztonsági kockázatú találkozónak minősítették, így szigorú, de barátságos biztonsági előírásokat kell betartani a mérkőzés kapcsán.


Az ilyen meccseken megszokott, hogy a Messzi István Sportcsarnok előtti parkolót teljes egészében le kell zárni. A kecskeméti és a szolnoki szurkolókat már a csarnok előtt külön bejárathoz irányítják: a hazaiak a megszokott bejáraton jutnak a csarnokba, a szolnokiak pedig a vendégbejárón át. A hazaiak számára egyetlen, nem megszokott helyzet lesz: a vendégszektor melletti lelátórészt csak a pálya megkerülésével lehet megközelíteni, a vendégszektor mögött nem lesz átjárás. A szolnoki drukkereket saját pénztár, büfé, mosdó várja. A vendégszurkolók előtti két (barna) szektort ezúttal zárva kell tartani.
Az új mobil lelátók is helyükre kerülnek, figyelembe véve a vendégszektor előtti biztonsági zónát. S természetesen ezúttal is várja majd a gyerekeket az Ifjúsági Otthon munkatársai által működtetett gyermekjátszó.

(bb1.hu / ktekosar.hu)

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2015. március 17. kedd at 05:29

  Igaza van “redmillernek” a klubnál a kommunikáció változott, én ezt a reálisabban

  fogalmazó Ivkovics szisztémát is kedvelem.

  Az eredményekről nem beszélve, arra a focipálya környékén is csettintenek.

  A Szolnok elleni meccsnek nagy jelentőséget nem tulajdonítok, ennek ellenére telt

  házas találkozóra számítok.

  Már olyanok is jelezték érkezésüket akik az utóbbi időben távolságot tartottak.

  A távolságtartás a KTE focistáira nem vonatkozik, ők rendszeres látogatói kosarasaink mérkőzéseinek.

  Lehet, ők még a holland módszernél tartanak, ahol a kosárlabda szakanyagból is merítenek.

  Nem véletlen, utánpótlás nevelésből Európában ők zsebelik a legtöbbet.

  Remélem, ezen az estén az Olajos mancsaftot, rekord szurkolótábor előtt megszorongatjuk?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..