kesport.hu

Kapósak a kecskeméti röplabdázók – többen távoznak a csapattól

Még messze a bajnoki szezonkezdet, ám folyamatosak a tárgyalások a játékosok és a klubok között a férfi röplabdázóknál. A Kecskeméti Röplabda Club “dupla ezüstös” tagjai iránt élénk az érdeklődés a piacon.

A kesport.hu úgy tudja, többen is távozhatnak a tavalyi keretből, habár ezzel túl sok újdonságot nem árultunk el olvasóinknak.

Két fiatal tehetség pályafutása azonban már biztosan nem Kecskeméten fog folytatódni. A Kazincbarcikáról igazolt Árva Milán valószínűleg visszatér korábbi klubjához, ám telefonos megkeresésünkkor elmondta, vár még további ajánlatokat, tehát szerződést még nem kötött.

A másik játékos Török Roland, akitől megtudtuk, hogy ugyan nagyon szeretett Kecskeméten játszani, most mégis váltáson gondolkodik. Mint elmondta, a tavalyi különösen nehéz év volt számukra, de ettől függetlenül szép emlékeket őriz a városról és a csarnokról. Úgy tudjuk, hogy őt a ‘barcikán kívül a Kaposvár is megkereste, ám előbbivel már előrébb haladnak a tárgyalások.

2 hozzászólás

  1. Pingback: Mit hozhat a nyár a férfiaknál az átigazolási piacon? | volleyworld

  2. Pingback: A KRC csapatkapitánya maradna Kecskeméten

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..