kesport.hu

Elhunyt Schneider Pál

2015. július 15-én, szerdán délután elhunyt Schneider Pál, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának társadalmi elnökségének tagja.

Schneider Pál 1955. május 13-án született Kiskunhalason. Aktív labdarúgói pályafutását követően 1986-ban tett játékvezetői vizsgát, 15 éves játékvezetői tevékenykedése során közel 800 mérkőzést vezetett, 10 évig működött az NB III-ban is.

Játékvezetői karrierje befejezését követően tagja lett a játékvezetői ellenőri keretnek, Bács-Kiskun megyében és az NB III-as bajnokságokban is működött. A Kiskunhalasi Játékvezetői csoport vezetője volt, később pedig a Bács-Kiskun Megyei Játékvezetői Bizottság vezetőségének tagja. Elnöke volt a Kiskunhalasi Városi Labdarúgó Szövetségnek, oktatóként a játékvezetők képzésében is részt vett.

2005-től egészen haláláig az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának elnökségi tagjaként segítette a megye labdarúgásának munkáját.

Temetéséről később intézkednek.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..