kesport.hu

KNKSE: Hajdúnánáson feledtetnék a kupafiaskót

A hétközi Magyar Kupa meccsen meglepetésre kikapott a HUFBAU-AKKER KNKSE, s így az 1. fordulóban búcsúztak a további küzdelmektől. Szombaton már bajnoki meccs vár rájuk Hajdúnánáson, ott feledtethetik szurkolóikkal a szerdai kudarcot.

Az NB I/B keleti-csoportjának harmadik fordulójában a HUFBAU AKKER NKSE a Hajdúnánás vendége lesz. A találkozót szombaton 16 órakor kezdik.

– A heti felkészülésünk sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Sok a beteg játékos, a Magyar Kupa is balszerencsésen kezdődött és ért is véget, de remélem, hogy mindezek nem hagytak mély nyomott a csapatban és maximálisan helyt tudunk állni szombaton Hajdúnánáson. Az előzőekben említettek ellenére persze megtettünk mindent, felkészülten várjuk a mérkőzést – nyilatkozta Rapatyi Tamás, a KNKSE vezetőedzője a meccset megelőzően.

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2015. szeptember 26. szombat at 10:13

    Sajnálom, hogy a kupából a lányok kiestek, pedig szívesen szurkoltam volna egy Kecskemét-Győr meccsen. Na de közelítsünk pozitív oldalról, az elmúlt idényben a MK-ban messzebb jutottunk, viszont nem kerültünk fel az NBI-be.

    Talán most fordítva lesz.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..