kesport.hu

Vasárnap rajtol a megyei női kosárbajnokság

Hosszú évek után a felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság mellett női pontvadászat is indul a megyében.

A férfiakhoz hasonlóan négy együttes nevezésével, ám tőlük eltérően, más versenyrendszerben, hétvégi tornák keretében találkoznak a csapatok egymással. Két kecskeméti gárda mellett egy kiskunfélegyházi, és egy fiatal kiskunhalasi együttes méri össze erejét. Minden csapat rendez egy-egy tornát hazai környezetben, majd a kialakult helyezések alapján egy döntőn harcolják ki a csapatok a végső sorrendet.

A szurkolók többek között újból pályán láthatják majd az egykoron a Kecskeméti KC NB I/B-s csapatában pattogtató játékosait: Kuli Orsolyát, Nagy Dórit, dr. Nagy Zitát. A Retro kecskeméti gárdában pedig többek között Romhányi Marcsit, Dohi Arankát és Horváth Andreát. A kiskunfélegyháziak is pár NB II-ben edződőt játékossal, és a bajai születésű Bokányi Ritával küzdenek majd az első helyért. A kiskunhalasiakról pedig annyit érdemes tudni, hogy két éve edzenek együtt, és a volt keceli leánycsapat tehetséges tagjaival kiegészülve próbálják majd felvenni a versenyt a rutinosabb ellenfelekkel szemben.

Az 1.torna műsora
Helyszín: Bolyai János Gimnázium Sportcsarnoka, Irinyi u.49.

8:30 Kecskeméti KC RETRO – Kecskeméti KC II.
10:00 Félegyházi Térségi Sportiskola – Szilády Áron Református Gimnázium
11:30 Kecskeméti KC II. – Félegyházi Térségi Sportiskola
13:00 Szilády Áron Református Gimnázium – Kecskeméti KC RETRO

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..