kesport.hu

Nagy az érdeklődés a férfi kéziválogatott meccse iránt

Online lehet megvásárolni a jegyeket az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési meccsre.

Január 9-én Zentán, január 10-én, vasárnap pedig Kecskeméten lép pályára Szerbia ellen az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi válogatott. A magyarországi találkozóra már kaphatók a jegyek, 1500 és 2000 forintos áron a jegymester.hu oldalon, a Ticket Express jegyirodáiban.

Aki személyesen szeretne a január 10-ei összecsapáson drukkolni a felnőtt férfi kézilabda-válogatottnak Szerbia ellen, annak sietnie kell, mert a jegyek fele már elkelt!

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2015. december 24. csütörtök at 12:22

  A férfi kézilabda még mindig tartja korábban, az eredményeivel kivívott világszínvonalú pozícióját. A helyi szervezőknek bizonyára nem lesz gond telt házat varázsolni a Messzibe.

  Ebben a jó kommunikáció segíthet. Jelentőségére példának itt van egy eset:szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt az ország leggazdagabb emberét hosszabb interjú során újságírók faggatták. Nem volt olyan kényes kérdés melyre Csányi úr teljes nyugalommal ne válaszolt volna. Egyetlen esetet kivéve, amikor kedvenc kézilabda csapata, a Pick Szeged került terítékre. A pulzusszám emelkedésére az adott okot, hogy a médiások Szegedet, a Veszprémmel együtt nem európai topcsapatnak minősítették. “sértsen csak meg”, mondta, de máris az okokat kutatta, megoldást kereste, a PR munka hiányosságait, a média háttér szűkösségét valószínűsítette.

  Így megy ez, ha valaki a médiumokat tudatosan használja. A hasonló felfogású embereknek nem kell magyarázni, a “kesport” működtetése Kecskemét sportjának mit jelent. Mint szomjazónak a víz, fuldoklónak a levegő, kategóriájában a Hírös városban verhetetlen. Örülünk, hogy évek óta állják a sarat, kívánjuk, a következő, sportban gazdag esztendőben tovább erősödjenek, támogatóik sora bővüljön.

  Az ő csapatuknak is köszönhetően, a kézilabda válogatott meccsre a sportcsarnok biztosan megtelik.

  BÉKÉS KARÁCSONYT, BOLDOG ÚJ ÉVET!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.