kesport.hu

Nehéz tavaszra számít Hájer Sándor

Az ünnep alatti pár hetes szünet után edzésbe álltak a hírös városi futsalosok is, akik január 23-án hazai rendezésű tornával kedveznek a szurkolóknak.

A tavalyi évet még nem tudtuk értékelni. Hogyan látta a Scoregoal őszét?

– Természetesen én is csak azt tudom nyilatkozni, hogy erőn felül teljesítettek a srácok. Ennek gyümölcse most az 5. hely fordulás előtt, ám nagyon óvatosan fogalmaznék ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy sokkal nehezebb lesz a tavasz, mint most az ősz volt. Most már ismerik a kvalitásainkat, hibáinkat, tudnak videózni rólunk. Fel kell készülnünk alaposan a folytatásra, ha szeretnék megragadni az élbolyban.

Hogyan telt a szerdai első edzés a karácsony és szilveszter után?

– Sajnos azt kell mondanom, hogy ezúttal sem volt teljes a létszám, küszködünk továbbra is a heti egy, késő esti edzésünkkel. Szeretném, ha a jövőben nem csak szerdán, de csütörtökön is lennének tréningek, hogy még jobban össze tudjon szokni a magja a csapatnak. Bízom benne, hogy jól fogadják majd a kezdeményezést a srácok, s tudunk szintet lépni.

Hány edzőmeccs várható januárban?

– Három felkészülési mérkőzést tudunk játszani, mindhárom a Messzi István sportcsarnokban lesz. Január 18-án, hétfőn 21 órakor a Szegedet látjuk vendégül, majd öt nappal később négycsapatos tornának leszünk házigazdái. Ellátogat a Magyar Kupa ezüstöt szerző Veszprém, valamint az ELTE-BEAC és a Szeged. Itt két meccset játszunk majd.

Várhatóak igazolások?

– Jelenleg három játékossal állunk tárgyalásban, bízom benne, hogy legalább kettőjüket be tudjuk építeni majd a csapatba. Ez rajtuk is múlik, hiszen még mindig áll az az alapvetés, hogy csak az lehet stabil kerettag, aki rendszeresen látogatja az edzéseket is.

Hozzászólások

  1. KecskemetiZONA

    2016. január 9. szombat at 08:42

    Hát milyen tavaszra számíthatna Sanyi bá’ ha a játékosok, amúgy focisan a heti egy “megerőltető” edzést sem vállalják?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás