kesport.hu

Öt edzőmeccs vár a KTE-Kisokosra januárban

Csütörtökön megkezdte a felkészülést a tavaszra a KTE-Kisokos kézilabdacsapata. Az első tréningen labda még nem került elő, futás és erősítés volt a program.

Füleki Árontól, a hírös városiak bal átlövőjétől érdeklődtünk, hogy milyen volt a pihenő utáni első tréning.

Nyár óta erősíted a KTE-Kisokos csapatát, könnyedén sikerült beilleszkedned?

– Nagyon jól érzem magamat Kecskeméten, sikerült megtalálnunk a számításainkat a párommal együtt. A munkahelyi elfoglaltságaimat össze tudom egyeztetni a kézilabdával, így helyt tudok állni mindkét fronton. Szimpatikus a környezet és az egész morál, ami a csapatot körülveszi.

Hogyan értékelnéd az őszt?

– Hullámzó volt a teljesítményünk az egész ősszel, sőt ha lebontjuk mérkőzésekre, akkor is észrevehető ez a tendencia. Úgy érzem, az elsődleges feladatunk, hogy ezen változtassunk, kiegyensúlyozottabb játékra kell törekednünk. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a kitűzött céljainkat el tudjuk érni.

Milyen volt az év első edzése?

– Kinti futás volt a program, a Szektói Stadion salakpályáján kétszer 2 kilométer futottunk, ezt követően pedig a csarnokban egy elég húzós konditermes edzést tartott nekünk Ocsovai Zsolt. A téli pihenő alatt sem pihentünk, de azért mindenkin érződött, hogy ez volt az első keményebb tréning.

Milyen téli felkészülési program vár rátok?

– Több edzőmérkőzést is játszunk a felkészülés során, hogy még jobban össze tudjunk csiszolódni a fiúkkal támadásban és védekezésben is. Először és dabasi és lajosmizsei együttesekkel mérjük össze tudásunkat, majd Szigetszentmiklósra is elutazunk.

Mit vársz a tavaszi szezontól?

– Remélem jól sikerül az alapozás, és meg lesz az eredménye a befektetett munkánknak. Célunk, hogy megtartsuk az 5. helyet, vagy akár még előrébb végezni. Nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen erős csapatokból áll a felsőház, de megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot!

A KTE-Kisokos felkészülési programja

01.13., 19:00 Dabas – KTE-Kisokos
01.15., 18:15 KTE-Kisokos – Mizse KC
01.20., 20:00 KTE-Kisokos – Hatvan
01.22., 18:15 KTE-Kisokos – Dabas
01.27., 20:00 Szigetszentmiklós – KTE-Kisokos

02.05., 18:00 KTE-Kisokos – Orosháza U23 (bajnoki)

A hazai meccsek helyszíne a Messzi I. sportcsarnok.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás